НА ШЕСТ БИНА - ВИШЕ ОД 100 ИЗВОЂАЧА: "Лав фест" у Врњачкој Бањи од 5. до 7. августа под симболичним слоганом "Повратак у живот"

В. Н.

01. 08. 2021. у 10:31

ПОД симболичним слоганом "Повратак у живот" у Врњачкој Бањи ће од 5. до 7. августа бити одржан "Лав фест", на коме ће наступити више од 100 извођача, на шест бина.

НА ШЕСТ БИНА - ВИШЕ ОД 100 ИЗВОЂАЧА: Лав фест у Врњачкој Бањи од 5. до 7. августа под симболичним слоганом Повратак у живот

Фото Лавфест

У парку поред извора Језеро, на такозваној ватреној бини, наступиће Анфиса Летјаго, Енрико Санђулијано, Иларио Аликанте. Локо Дајс, Џозеф Капријати као и двојац "Аполонија". "Ултра енерџи стејџ" чека Таму Сумоа, Лакутија, Кола Супера, Пламс Тракс, Торнада Валаса, Владимира Ивковића, ди-џеја Фета Бургера, Њујорчанина Тимија Регисфорда... Сенидах, "Артан Лили", "Ху си", Војко В, Смоке Мардељано, Зои, Буч Кесиди, Коља и многи други наступиће на "Џејмисон лајв стејџу".

Најмања бина на свету, која може да прими само 99 људи, па се зато и зове Бина 99, током три дана фестивала угостиће домаће ди-џејеве Александру Дуенде, Рани, Кристину Лазић, Јока, Лутона...

Свакако најбоље место за загревање публике за ноћ биће Х2О бина (на слици), на којој ће планетарно популарни Сет Трокслер 6. августа наступити заједно са нашим ди-џејевима Марком Милосављевићем и Дејаном Милићевићем. Првог и последњег дана публику ће забављати Манча и Питер Портман, као и Кристијан Молнар, са двојцем "Вијетнамс".

Подсетимо, улаз на фестивал дозвољен је онима који имају потврду о вакцинацији или негативан PCR тест (не старији од 72 сата), потврду о прележаном ковиду (не старију од шест месеци) или било који антигенски тест (не старији од 48 сати). Антигенско тестирање обављаће се на улазу у фестивалску локацију, по повлашћеној цени од 490 динара, уз карту.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)