СНИМИТЕ СПОТ ЗА "ФАП МАШИНУ": Рамбо амадеус позвао обожаваоце путем "Фејсбука" да буду креативни

В. Н.

31. 07. 2021. у 22:23

ПОПУЛАРНИ музичар Рамбо Амадеус позвао је своје поштоваоце да сниме спот за његову уживо често свирану песму "ФАП машина".

СНИМИТЕ СПОТ ЗА ФАП МАШИНУ: Рамбо амадеус позвао обожаваоце путем Фејсбука да буду креативни

Фото АТА Images

- Занимљиво је да никад нисам снимио студијску верзију, ни спот за ову песму - навео је Рамбо на фејсбук-страници. - Ако неко од вас жели да сними спот - себе како се зеза уз захукталу "ФАП машину", само напред, обрадоваћете ме.

Гитариста и певач је истакао да је песму "свирао на скоро сваком концерту", да верује да има "снимљених бар 300 верзија", које би "једног дана ваљало скупити све на гомилу". Као музички најтемпераментније, Рамбо је издвојио извођење "ФАП машине" са једног београдског "Бир феста", коју је недавно поставио на "Јутјуб". За "ФАП машину", у којој га прате басиста Мирослав Товирац и бубњар Игор Малешевић, уз гостујућу певачицу Бојану Стаменов, Рамбо каже да звучи "као да сте на леђима распојасаног крилатог змаја, који млати крилима, бљује ватру, али лети веома прецизно, као самонаводећи пројектил".

- Увек се запитам да ли је овакву фуриозност уопште могуће поновити - вели Рамбо. - И Бојану Стаменов похваљујем пред стројем, чији пратећи вокал далеко надилази пратећи, па му ја ту дођем ко пратећи. Прилично сам срећан што гитара, поред ових виртуоза, звучи сасвим убедљиво. Стварно јединствен снимак.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)