БИО ЈЕ ТО СКЛОП ТАЛЕНТА И СРЕЋЕ: Популарна водитељка открива како је започела своју каријеру у свету телевизије

Novosti online

31. 07. 2021. у 09:34

ПОПУЛАРНА водитељка Сања Маринковић била је гошћа у једној емисији у којој је открила како је почела каријеру по којој је данас јако популарна.

БИО ЈЕ ТО СКЛОП ТАЛЕНТА И СРЕЋЕ: Популарна водитељка открива како је започела своју каријеру у свету телевизије

Фото ATA Images

Када сам имала шест година схватила сам је телевизија мој позив. Као мала сам била балерина, била сам у крупном кадру на националној телевизији, и захваљући томе путовала сам по Србији – прича Сања, па наставља:

- Ако си желео да се бавиш телевизијом у том време, ниси имао много могућности. Никакви конкурси нису постојали, била су само познанства. Била сам харизматична, волела сам камеру и имала сам добру дикцију, па ми један пријатељ заказао састанак са уредником јутарњег програма. Пола људи нисам ни знала, али то је био један склоп талента и среће. Била сам толико срећна, и све је после ишло својим током, тако сам пекла занат - рекла је водитељка.

Она је препричала и како се први пут укључила у живи програм.

- Једно јутро се десило да се једна девојка разболела, мени кренули да вичу: "Брзо, идемо лајв" и ја сако облачим и укључим се. Њима се то допало, а у договору са Бошком Јаковљевићем прешла сам на Пинк и ту настаје магија – открива Маринковићева.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)