"КОЛЕГЕ НИСУ ЗНАЛЕ ДА САМ ТРУДНА": Мирка Васиљевић открила како се глумци опходе према њој - "Не волим да кукам"

Новости онлајн

30. 07. 2021. у 17:07

ЛЕПА глумица Мирка Васиљевић напомиње да се на снимањима пажљиво опходе према њој, јер знају да је четврти пут трудна.

КОЛЕГЕ НИСУ ЗНАЛЕ ДА САМ ТРУДНА: Мирка Васиљевић открила како се глумци опходе према њој - Не волим да кукам

Фото: Принтскрин Јутјуб

Глумица Мирка Васиљевић прикључила се екипи серије “Јунаци нашег доба”, у којем тумачи лик Зорице. Како каже на сету је сви чувају, јер су колеге током снимања сазнале да је у другом стању.

- Године су и даље на мојој страни. Некако млад организам и даље успева да трудноћу добро поднесе. Неко сам ко увек сматра да већина ствари долази из главе. Не волим да паничим и да се оптерећујем. На тај начин ћу нешто негативно привући и наштетити околини. Све то решавам када треба да се тиме бавим. Ово су лепе промене и животне и телесне. Апсолутно ми ништа није тешко на снимању. Врло су брижни и пажљиви према мени. Не волим да кукам, јер нема ни места томе. Снимања трају дуго, али се више чека на сетовима, него што се ради. Они на почетку нису ни знали да сам у другом стању, међутим кад су видели промене донели су сами закључак. Сви су пажљиви и говоре она је дете, а онда помисле “Које дете? Она има супруга и троје деце?“ – каже кроз осмех за “Супер ТВ” Мирка Васиљевић, која је поносна на чињеницу да глуми у серији Синише Павића.

- Глума ми је бег од мојих свакодневних обавеза, од мојих приватних проблема. Желим да радим, стварам и глума је заправо ушла у мој крвоток. Када сам добила позив од Зорана Јанковића, главног човека из “Кошутњак филма”, била сам почаствована. Никако није било прилике да ступимо у контакт и то ми је била велика жеља од почетка каријере. На серијама попут “Срећних људи”, “Породичног блага”, “Греха њене мајке”, сам ја заправо одрасла. Зоран је моје приватне ствари држао у строгој тајности, јер сам тада већ знала да ћу бити у другом стању. Морала сам то са њим да поделим и да видим да ли бих уопште могла да будем део те серије. Он је то подржао и захвална сам му на томе што сам део новог серијала “Јунаци нашег доба”. После првог снимајућег дана замолила сам да ми дају контакт Синише Павића како би ми дао савет за лик који је писао за мене – напомиње глумица која уједно открива и како изгледа њен лик Зорице у серији.

- Мој лик је девојка која се зове Зорица. Имала је историјат са Миланом Васићем, јер су у младости имали пријатељски, али и емотиван однос. Она му се враћа у живот, што са једне стране њему није пријатно, јер није имун на њу. Зорица наравно то користи и прави му проблеме у животу, али све ћемо видети у серији како ће то изгледати. Серија ће се приказивати на РТС-у, што је за мене велика част – закључује Мирка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)