ДА НИЈЕ БИЛО ГЛУМЕ, БИЛА БИ УЧЕСНИЦА ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА: Јелисавета Орашанин је тренирала овај спорт и била је јако успешна!

Новости онлајн

30. 07. 2021. у 16:40

ЈЕЛИСАВЕТА Орашанин Теодосић већ с првом улогом у серији "Војна академија" побрала је симпатије публике.

ДА НИЈЕ БИЛО ГЛУМЕ, БИЛА БИ УЧЕСНИЦА ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА: Јелисавета Орашанин је тренирала овај спорт и била је јако успешна!

Фото: Инстаграм

Због везе с Вуком Костићем, у почетку су је, очекивано, повезивали с њим, те је то бацало удруги план њену каријеру, али улоге које су се смењивале једна за другом, што у Београдском драмском позоришту, што у телевизијским серијама, зауставиле су ту врсту повезивања.

Дошао је ангажман у серији "Убице мог оца", а и веза, а касније брак с кошаркашем Милош Теодосићем. Јелисавета сада има већ двоје деце, али и даље је у топ форми. Међутим, то може да захвали спорту.

Она је завршила спортску гимназију у Београду и тренирала је веслање, а да није уписала ФДУ вероватно би данас била на Олимпијским играма у Јапану.

- Тренирала сам од седмог основне веслање и цео живот сам физички активна. Мислим да је то дефинитивно кључ мог изгледа. А генетика? Има и тога. Али мислим да се свака жена угоји када једе. А ако не једете много, нећете се ни угојити. Или ако тренирате, тешко да човек може да се угоји - говорила је за медије глумица.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)