"САВРШЕНИ ПАР" ЗА СРЕЋАН СОЛО СТАРТ: Зденко Колар објавио сингл са "Меџик Бушом"

М. Ћ.

29. 07. 2021. у 11:51

ЧУВЕНИ некадашњи басиста "Идола", па затим сарадник Владе Дивљана и у његовом каснијим пројектима, Зденко Колар (65) објавио је јуче први соло сингл и спот "Савршени пар", урађен у сарадњи са групом "Меџик буш".

САВРШЕНИ ПАР ЗА СРЕЋАН СОЛО СТАРТ: Зденко Колар објавио сингл са Меџик Бушом

Фото Марина Пешић

Нумера најављује њихов заједнички албум, који се ускоро очекује под етикетом "Кроација рекордса".

Аутор музике је Зденков колега по инструменту, члан Бајагиних "Инструктора" Мирослав Цветковић. Ради се о старој, до сада необјављеној Цвелетовој мелодији, за коју је текст написао вођа "Меџик буша" Дамјан Дашић. Колар у споту глуми шармантног бармена, а главну женску улогу тумачи Зорана, његова колегиница из Градског секретаријата за саобраћај, где је Зденко запослен. У видеу се појављује и Коларова ћерка Катарина, са својим момком. Песма осваја на прво слушање, а многи коментаришу да доста вуче на "Идоле" - конкретно, на нумере "Она то зна", "Радостан дан"...

Меџик Буш, Фото Марина Пешић

Зденко, који је велики траг током деценија оставио и као члан блуз бенда "Зона Б", упознао је момке из "Меџик буша" пред концерт у част Владе Дивљана, 2018. у београдском Сава центру и није скривао одушевљење њиховом свирком и енергијом. Шира јавност је за овај бенд чула кроз њихову концертну сарадњу са Срђаном Гојковићем Гилетом, преточену и у живи албум "Ретко свиране песме".

Објављивање сингла 28. јула за Зденка има посебну симболику. Баш на тај дан, 1963. године, преселивши се из Земуна у Кнез Данилову улицу, упознао је Дивљана. Такође, 28. јула је положио возачки испит, а, како каже, на тај дан десили су му се још неки важни догађаји у животу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)