ГЛУМАЦ СА ДЕВОЈКОМ НА АРУБИ: Андрија Милошевић ужива у вили, а посебну пажњу привукао је једном фотографијом

Novosti online

28. 07. 2021. у 15:26

ГЛУМАЦ Андрија Милошевић тренутно ужива са девојком и колегиницом Александром Томић на одмору на острву Аруба, а кадрови са романтичног путовања одушевили су многе.

ГЛУМАЦ СА ДЕВОЈКОМ НА АРУБИ: Андрија Милошевић ужива у вили, а посебну пажњу привукао је једном фотографијом

Фото: Инстаграм

Андрија Милошевић и Александра Томић уживају у вили из које се простире предиван поглед, а њих двоје нису могли да одоле да не поделе како изгледа залазак сунца.

У дворишту виле налази се огроман базен, одакле се види плажа и море, па је поглед на овај пејзаж предиван.

Нема сумње да глумачки пар ужива у романтичном одмору, па су "заборавили" на телефоне због тога често не објављује кадрове са истог. Александра је изненадила све када је поставила једну Андријину фотку, на којој он позира у дуксу разних боја, те су пљуштали и коментари.

- Фотка, све ми боје добро стоје - био је један од њих.

Подсетимо, Андрија и Александра су у дугогодишњој и срећној је вези. Глумац је недавно о својој девојци говорио са много љубави, а како је рекао, има у плану да постане отац.

- Ако је ишта у животу питање среће, онда је то пронаћи своју другу половину. Замислите колико је тек сада тешко, када је продаја тела и душе постала стандард. Многи млади људи данас уместо лица окрећу задњицу, да би показали оно што сматрају да је најлепше на њима. У овом веку гу**ца је животна водиља. Љубав је сурова, ако је рачунате на дигитрону - рекао је Андрија Милошевић.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)