КО ЈЕ БУДУЋИ ЦЕЦИН ЗЕТ: Дечко Анастасије Ражнатовић потиче из богате породице, а у Швајцарској је завршио школу са принчевима! (ФОТО)

Novosti online

27. 07. 2021. у 00:56

АНАСТАСИЈА Ражнатовић до сада је имала неколико веза, али чини се да је озбиљно схватила љубав са Ђорђем Куљићем.

КО ЈЕ БУДУЋИ ЦЕЦИН ЗЕТ: Дечко Анастасије Ражнатовић потиче из богате породице, а у Швајцарској је завршио школу са принчевима! (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Док о Цециној ћерки знамо готово све, о њему не знамо. Он никада није желео да се јавно експонира, а млада Ражнатовићева поштовала је његову одлуку.

- Куљићи су из Новог Сада, складна су породица која већ годинама има приватни бизнис. Све што имају стекли су захваљујући великом труду и раду и породичном послу који су преносили с колена на колено. По целој Војводини су поседовали млинове. Неке су продали, а неке су задржали до данас - преноси Ало. - Нису се обогатили преко ноћи те да нису скоројевићи.

Ђорђе се школовао у иностранству.

- Завршио је средњу елитну школу у Швајцарској, која је организована по моделу интерната, у којем су била и деца разних принчева и аристократских породица из целог света. Једна школска година је коштала 60.000 евра. То јавност није знала, знају само да је студирао у Њујорку, где је иначе и покренуо свој приватни бизнис - открива извор „Ало”.

Цецин зет покренуо је после посао којим се и данас бави:

Фото: Принтксрин Инстаграм

- Ђорђе је врло интелигентан момак, није као остала деца богаташа. Одувек се издвајао од осталих и увек је хтео сам да зарађује, те да не зависи од својих родитеља. Он је дечко који је буквално кренуо од нуле, а његова фирма је данас једна од водећих компанија која се бави транспортом у Америци.

- Ђорђе је с неколико пријатеља ушао у тај пројекат. Прво су испитали тржиште и када су схватили да је транспорт нешто што у Америци може да им донесе профит, одлучили су да се упусте у тај бизнис. Кренули су с једним камионом, међутим, како је била велика потражња, веома брзо су се проширили. Данас у свом власништву поседују више од 100 камиона који раде пуном паром - закључује извор.

Анастасија и Ђорђе уживају у складној вези коју се труде да сачувају од радозналих погледа јавности, а медији су овог пролећа објавили да су купили и стан у коме планирају заједнички живот. У њиховом власништву је некретнина од 200 квадрата која се налази на Дорћолу. Пре тога пар је живео у Новом Саду, где Ђорђе има велелепну кућу с базеном.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)