ОНА ЗЛОСТАВЉА НАШЕ СИНОВЕ: Муж Тање Савић шири најгнусније приче о певачици

Novosti online

26. 07. 2021. у 23:29

ПЕВАЧИЦА Тања Савић протеклих годину дана имала је праву агонију, када је њен супруг Душан Јованчевић, наводно, без њеног знања одвео синове у Аустралију и није јој дозвољавао никакав контакт са њима.

ОНА ЗЛОСТАВЉА НАШЕ СИНОВЕ: Муж Тање Савић шири најгнусније приче о певачици

Фото: ATA images

Савићева је недавно успела да синове Максима и Ђорђа доведе у Србију, како би овде живели са њом. Међутим, јавно препуцавање ње и њеног бившег се наставило и не види му се крај, а тврдње које износе језиве су и за читање, а камоли ако су се заиста догодиле. Сада је њен још законити супруг, изнео скандалозне тврдње да певачица наводно малтретира њихове синове.

Она њима наводно не дозвољава да се чују са оцем!

- Деца ми се жале да их Тања бије, брани им да причају с мном, кажњава их, манипулише с њима, уцењује и прети ако ми кажу истину, морају да кажу оно шта им она говори и ако је то лаж - прича Тањин муж за "Блиц" и тврди:

- Сад ми је Ђорђе показао како га је јурила по стану и кад га је ноктима изгребала по челу и оставила ожиљак који се види. Сад сам се чуо са њим, буквално пре пет минута. Претила ми је да ће да ме тужи ако све ово испричам новинарима. Још га убеђује да ми каже да га је случајно огребала. Овде треба социјална да интервенише пошто је ово прешло сваки границу њених лажи и манипулисања. Ево слушајте поруку на крај каже сад идеш на блок, па се чује како се деца јадна жале и говоре обојица: "Неее!".

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)