ПРЕКРШИЛА ПРАВИЛА ЛЕПОГ ПОНАШАЊА: Јована Јеремић шокирала све фотографијом у мини-хаљини у Студеници

В.Н.

26. 07. 2021. у 23:11

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић (30), која за себе каже да је "мала која чини чуда", нашла се на стубу срама након што је на "Инстаграму" објавила фотографију из манастира Студеница, на којој позира у првој припрати са делом за крштење, у штиклама и хаљини изнад колена.

ПРЕКРШИЛА ПРАВИЛА ЛЕПОГ ПОНАШАЊА: Јована Јеремић шокирала све фотографијом у мини-хаљини у Студеници

Фото Instagram/jovanajeremicmilosevic

Том приликом прекршила је неколико правила лепог понашања у храму, као на пример да жена мора у храму да буде са марамом, односно покривене главе, да њена одећа мора да буде пристојна (никако у краткој хаљини или сукњи, шортсу, кратким рукавима...), да не ставља накит, нити да се шминка, а свако снимање фото-апаратом или камером може да се уради искључиво уз благослов и дозволу старешине храма.

Након што се на друштвеним мрежама повела дискусија како је Јеремићева могла да тако обучена уђе у манастир, да је учинила светогрђе, јер се ни у једној светињи тако не понаша и слично, водитељка "Викенд јутра" је брже-боље обрисала пост, али, прекасно, јер се фотографија брзином светлости раширила интернетом. Спорна фотографија је објављена и на инстаграм-профилу портала Студеница инфо, као пример како не треба да се понашате у било ком храму.

- Обукла сам се пристојно, хаљина коју носим у Студеници је веома пристојна, она је испод колена, покривена су и рамена и колена - огласила се тим поводом Јована и додала да она није ни објавила ту фотографију, већ ју је "можда неко сликао".

- За мене нико не би рекао да сам верник. Верујем у Бога душом, а не својим физичким изгледом и тиме што ћу да ставим мараму и обучем сукњу до пода. Не треба сад правити хаос око тога, мене ће људи увек коментарисати јер сам мегазвезда.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)