"ЗБОГ МЕНЕ СМО ТУ ГДЕ СМО" Дамиано Давид се посвађао са бендом - оптужио их да су незахвални (ВИДЕО)

Новости онлајн

26. 07. 2021. у 00:44 >> 00:45

КАКО ствари стоје, дошло је до "невоља у рају".

ЗБОГ МЕНЕ СМО ТУ ГДЕ СМО Дамиано Давид се посвађао са бендом - оптужио их да су незахвални (ВИДЕО)

Фото: ЕПА

На мрежама се појавио снимак у ком се Дамиано Давид свађа са басисткињом Викторијом, а све из разлога што га, по његовом мишљењу, не цене у бенду колико мисли да би требало.

Победници Евровизије и светска сензација, бенд Мансекин пре само десетак дана објавили су спот за песму "I wanna be your slave" и још једном померили границе својим перформансом.

Обожаватељи су спот једва дочекали, а сада се нестрпљиво очекују и нови пројекти.

Последњих дана ни Дамиано, ни екипа, нису се претерано оглашавали на Инстаграму, што до скора није био случај, а многи су све то повезали са "невољама у рају", односо спекулацијама да нису баш толико сложни колико се мислило.

Наиме, последњих дана константно се појављује снимак Дамианове свађе са басисткињом Викторијом у којој певач јасно истиче да му се не допада како га третирају.

Наиме, Викторија је све време покушава да схвати у чему се ради, и зашто је Дамиано нервозан, те су спомињали и понос као такав, на шта је згодни Италијан одговорио да се ради о томе да се подразумева да неке ствари не мора да им говори. 

Како се из спорног снимка могло видети, Дамиану је засметало што је он увек ту за све, а кад је њему лоше никога то не занима. 

Снимак је настао у возу, на једној од турнеја, а Дамиано је у једном тренутку и прокоментарисао да су ту где јесу захваљујући њему и његовом "цимању и труду", као и да су незахвални, те да само жели да буде испоштован до краја.

Да ли је ово био само тренутак "пуцања" или почетак краја, остаје да видимо, али многи су и мишљења да је у питању стари снимак, те да намерно покушавају да се пласирају приче како би се Дамиано представио као бахат и на тај начин смањила његова популарност - видећемо.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)