РЕПЕРИ, РОКЕРИ И БАЈКЕРИ: Последњег викенда у јулу Overload фестивал у Владичином Хану

Д. РИСТИЋ

25. 07. 2021. у 09:03

ФЕСТИВАЛСКО лето у Србији наставља се Overload фестивалом у Владичином Хану, који ће последњег викенда у јулу угостити звезде рока и хип-хопа.

РЕПЕРИ, РОКЕРИ И БАЈКЕРИ: Последњег викенда у јулу Overload фестивал у Владичином Хану

Фото Б. П.

У петак, 30. јула, на главној бини ће наступити Сајси Ем-Си, "Саншајн", Фокс и Сурил и ди-џеј Кристијан Молнар. Наредне вечери публици са југа Србије представиће се "Артан Лили", Ивана Петерс и Ђорђе Давид, "Тексас флад" са специјалном гошћом Бојаном Стаменов и Леа Добричић.

Ивана Петерс, Фото ATA Images

Специјално изненађење ове године је гитарска радионица коју ће првог фестивалског дана одржати чувени гитариста Борко Митић, Србин који се музиком годинама успешно бави у Канади, као и гитариста "Тексас флада" Ненад Златановић. У оквиру пратећег програма биће приређена и изложба фотографија са свих претходних фестивала.

Сајси Ем-Си, Фото ATA Images

Организатори наводе да ће за време трајања програма бити поштоване све епидемиолошке мере које у том тренутку буду важиле у земљи, о чему се на дневном нивоу усаглашава за Заводом за јавно здравље. Занимљиво је да ће, ако све буде у реду, Overload бити један од ретких фестивала у којем ће посетиоцима бити доступан бесплатан камп. Неће изостати ни мото-скуп са традиционалним дефилеом бајкера.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)