КАД СМО СЕ ПОГЛЕДАЛИ, ОДМАХ САМ ЗНАЛА: Наташа Беквалац открила како је дошло до сарадње са Растом - овај моменат је био пресудан

Новости онлајн

24. 07. 2021. у 15:52

СИНОЋ је одржана промоција нове песме и спота Наташе Беквалац и Стефана Ђурића Расте.

КАД СМО СЕ ПОГЛЕДАЛИ, ОДМАХ САМ ЗНАЛА: Наташа Беквалац открила како је дошло до сарадње са Растом - овај моменат је био пресудан

Фото ATA Images

Раста је био спречен да присуствује промоцији, јер је био у Црној Гори на наступу, али се јавио се преко видео-позива и гости су имали прилике да га виде на видео-биму. Овај занимљив дует је одушевио све присутне и атмосфера је била заиста феноменална.

Наташа Беквалац објаснила је како је дошло до сарадње са Растом

- Ми смо се упознали пре нешто можда мало више од годину и по дана. Тада је дошло до идеје о заједничкој сарадњи, такорећи песми. Он је преузео улогу аутора и први пут кад смо се видели у студију и кад смо преслушавали две, три мелодије, у једном моменту смо се само погледали, кренула је мелодија песме "Из далека" и одмах сам знала да је то то - навела је Наташа.

Певачица је на свом Инстаграм налогу, када је најавила нову песму, навела да је упознала сва своја лица. Које лице је Наташа упознала уз ову сарадњу, а да га до сада није познавала?

- У принципу ја себе добро познајем, али кад видиш за столом сва та лица на једном месту, онда будем поносна на себе. Мени је у животу генерално јако забавно, тако да ја сва своја лица знам - одговорика је она.

Такође је навела у објави да више нема страха. Ево шта је лепа Новосађанка рекла о томе да ли заиста нема више страха и да ли ова сарадња са собом доноси нешто ново у њеној каријери и животу уопште:

- Генерално јесте, ово је излаз из моје зоне комфора, знала сам шта желим, само када искорачим на тај начин, онда постоји могућност за било какав напредак и успех, а ја у ствари ка томе и стремим - рекла је Наташа.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)