САЊА ВУЧИЋ СВАКОДНЕВНО УЗИМА ТЕРАПИЈУ: Ураганка проговорила о болести с којом се бори!

Novosti online

24. 07. 2021. у 09:57

ЧЛАНИЦА гурупе "Хуррицане", певачица Сања Вучић, већ две године прима терапију због проблема са штитном жлездом. За болест је сазнала након што је приметила да са њеним телом и расположењем нешто није уреду.

САЊА ВУЧИЋ СВАКОДНЕВНО УЗИМА ТЕРАПИЈУ: Ураганка проговорила о болести с којом се бори!

Фото: Принтскрин/Инстаграм

- Једноставно сам приметила да то нисам ја. Нешто није било у реду и отишла сам на анализе. Кожа ми је била јако сува, опадала ми је коса, добијала сам нагло на тежини, а била сам и јако безвољна - изјавила је Сања.

Сматрала је да промене које осећа могу бити и психолошке али и хормонске, и зато је посетила гинеколога. Након детаљних анализа и повлачења по лекарима, откривено је да има проблем са штитном жлездом. Тих пар месеци пре дијагнозе су јој, како каже, били најгори период:

- Било је лето, ја сам била код куће без икакве воље за животом, немоћна да устанем из кревета. Све је некако било јако тужно и за мене тада није постојала никаква радост - испричала је Сања.

Истакла је како сматра да је болест покренуо стрес, те како сад пази на своје здравље и труди се да пронађе унутарашњи мир кроз јогу и медитацију.

Уз свакодневне таблете, користи и хомеопатију, па се сада осећа одлично.

(АЛО)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)