ЦЕЦА ОБЈАСНИЛА КАКО ЈЕ ПОСТАЛА "СРПСКА МАЈКА": Тада је било скандал, а сада сам се већ навикла

Novosti online

23. 07. 2021. у 10:01

СВЕТЛАНА Цеца Ражнатовић је за медије говорила је о томе како је добила надимак "српска мајка", рекавши да јој то у почетку, заправо, није пријало.

ЦЕЦА ОБЈАСНИЛА КАКО ЈЕ ПОСТАЛА СРПСКА МАЈКА: Тада је било скандал, а сада сам се већ навикла

Фото: Принтскрин

- Мени је публика наденула епитет "српска мајка", ја сам имала 26 година када су ми наметнули тај епитет. Тад ми је то био скандал, а сад сам се већ навикла, много је леп комплимент. Неки се буне око мог надимка, али то говори о њиховом баналном приступу - каже Цеца.

- Осуде доживљавам као досадне, предосадни су, како се не уморе, имају ли ти људи животе? Мене естрада занима само када сам на бини. Ја имам живот, имам с ким да се дружим, имам друга интересовања, ја се не бавим естрадом, мени је фокус на естради док не одрадим концерт, имам интензиван приватни живот, ком сам посвећена, велику породицу, замисли да трошим енергију на људе који ми нису ништа - објаснила је певачица.

Споменула је и дечка Богдана Срејовића који јој није правио друштво на путу за Црну Гору, у којој већ неколико дана борави.

- Богдан је зрео човек са својим обавезама. Уопште не воли да се експонира и да иде са мном по мојим наступима. Ми функционишемо одлично. Богдан добро зна с ким је и не смета му што сам толико изложена јавности. Ми смо се прво дружили и из тог дружења је произашла ова лепа прича - истакла је Цеца.

- Сваком човеку је битно да има неку своју половину. Ја сам имала и дуге периоде самоће, па нисам била дисфункционална. Проналазила сам смисао и љубав у својој деци, публици. Мени не треба мушкарац да бих била потпуна. Не могу да будем с неким само да не бих била сама. Пре ћу бити сама него с било ким. С Богданом ми је лепо и док год је тако, бићемо заједно. Мени је живот луд, још ми само фали луди камен. Ја сам се удавала у прошлом веку. У овом бих остала сама. Мени не треба папир да бих била срећна. И он има брак иза себе и прелепу ћерку, тако да нам не треба ништа више од овога што имамо - објаснила је Ражнатовићка.

Каже, у Будви је препознају више него на Кипру, где има кућу.

- Овде ме више препознају него на Кипру. Морам да имам сређену косу, папуче, много је захтевније, али имам много пријатеља, ту ми је и ћерка. Пошто сада идемо као чопор, десила се једна ситуација док смо чекали такси, стајала сам на улици и жена виче: "Је л' ово Цеца?", ја кажем: "Јесте" - рекла је Цеца којој недостаје само унук Жељко.

- Жељко је мој еликсир младости, енергетска бомба. Сви га пазимо и мазимо, ми смо велика породица и веома се волимо и поштујемо. Он само иде из руке у руку и ужива - истакла је.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)