ЦРНО-БЕЛА ЉУБАВ: Наташа Беквалац и репер Стефан Ђурић Раста снимили дует

В. Н.

23. 07. 2021. у 12:18

КАДА популарне естрадне личности објаве дует, то по правилу изазове велику пажњу, па нема сумње да ће се тако нешто десити и сада. Гласове су "ускрстили" Наташа Беквалац и Стефан Ђурић Раста, и снимили песму "Из далека", као и спот.

ЦРНО-БЕЛА ЉУБАВ: Наташа Беквалац и репер Стефан Ђурић Раста снимили дует

Фото АTA Images

Дует ће бити званично промовисан вечерас пред новинарима и пријатељима на "Арени Ада" на Ади Циганлији.

Као што то често бива, фанови су "заголицани" најавом пред објављивање ове нумере. Беквалчева је прво на "Инстаграм" окачила црно-белу фотографију њих двоје, али - без глава. Она је, притом, у венчаници, што је јасна асоцијација на њен турбулентан приватни живот, и три брака која има иза себе. У коментару је написала "Веруј ми да добро видим из далека". За неке то јесте била загонетка, али, многи су лако погодили да се ради о Расти. Уследио је, у четвртак, нови пост где је откривено неколико секунди песме и спота.

- Добро дошли у наш црно-бели свет - почела је Наташа. - За мене ово је велики изазов. Заиграла сам на потпуно новом терену и играла најбоље што умем. Упознала сам сва своја лица, са њима седим за столом. А са друге стране стола, они. Црни. Делује робусно и хладно али, ништа није као што изгледа. Седите за наш сто, зажмурите и будите оно што јесте. Овде нема страха. Нико вас неће осудити, нико у вас прстом неће уперити, јер овде важи само једно правило - слобода и љубав. Уживајте, даме и господо, пријатан лет вам желим.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)