НЕ ИЗВОДИ ДЕЦУ, ПЛАШИ СЕ ДА ИХ ДУШАН НЕ УКРАДЕ: Тања Савић и њени синови дане проводе у стану и на тераси!

Novosti online

21. 07. 2021. у 23:15

ТАЊА Савић не излази из куће у Смедереву данима, како кажу њене комшије, а разлог је тај што се плаши да јој Душан Јованчевић, с којим је и даље у браку, поново не отме синове Максима и Ђорђа.

НЕ ИЗВОДИ ДЕЦУ, ПЛАШИ СЕ ДА ИХ ДУШАН НЕ УКРАДЕ: Тања Савић и њени синови дане проводе у стану и на тераси!

Фото: Принтсцреен

Певачица и њена породица не желе да разговарају с новинарима.

- Тању знамо још одраније, она је наша суграђанка, рођена је ту у селу у близини Смедерева. Добра је девојка, али јако несрећна због свега што јој се десило. Сваки дан, када се пробуди око један по подне, она изађе на терасу и јави нам се. Поприча мало с нама, поседи и уђе унутра. Слабо излази, децу не шета јер се плаши овог њеног бившег. Он је лудак који је рекао да би их поново отео и одвео од ње ако буде морао - рекли су радници који раде на кући поред Тањине.

Једна комшиница била оштрија на речима према Савићевој.

- Из те куће стално се чује нека бука и вриска. Жао ми је те деце, за ово време једном сам их видела напољу. Тад су ишли да баце смеће. Види се да су ти дечаци збуњени, сигурно је да се и она намучила јер је мајка и не може да јој буде свеједно, али опет... Треба и она и тај Душан да мисле на њих, а не само на своје потребе - рекла је госпођа која живи у близини Савићеве.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)