"НЕКИ БИ ВОЛЕЛИ ДА МЕ ВИДЕ РАЗАПЕТУ": Весна Змијанац отворено о наводним проблемима са зетом Рељом Поповићем

Novosti online

21. 07. 2021. у 15:33

ФОЛК звезда Весна Змијанац огласила након прича да наводно није у добрим односима са зетом Рељом Поповићем, те да јој је он наводно чак забранио да присуствује прослави поводом рођења друге унуке.

НЕКИ БИ ВОЛЕЛИ ДА МЕ ВИДЕ РАЗАПЕТУ: Весна Змијанац отворено о наводним проблемима са зетом Рељом Поповићем

Фото: Принтскрин Youtube

Весна је испричала да је истина та да је на дан рођења унуке славила са Рељом и његовим пријатељима у једном ресторану, али да на слављу које је организовано увече није била.

- Што ја морам да идем на прославу тамо где су млади и где су његови и Николијини другари и другарице? На дан кад се Николија породила била са његовим друговима, седели сам у једном локолу, па сам сутрадан водила своје другарице и код куће сам имала славље за неке људе. Неки би волели да ме виде разапету, то је друга прича. Чуј, мени Реља забранио да дођем на славље! - почела је Весна.

- Ми смо једана складна породица која је добила појачање, принову, многи треба да се угледају на Николију и Рељу, на нас, као породицу! Нисмо могли да уђемо у породилиште, прве слике на ваги, па редом, слао ми је Реља који је био на путу из Македоније и сву комунуникацију са њим сам имала до увече, јер је он комуницирао са доктором - додала је певачица.

Весна још увек није видела унуку уживо, али према сликама које су јој слали, каже да је она "њена буцка".

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)