ЛИДИЈА ВУКИЋЕВИЋ ПРОСЛАВЉА 59. РОЂЕНДАН: Глумици стижу честитке са свих страна (ФОТО)

Novosti online

20. 07. 2021. у 21:19

Прослављена филмска и телевизијска глумица, Лидија Викићевић, данас прославља 59. рођендан у кругу породице, а читавог дана јој публика, колеге и пријатељи упућују прегршт најлепших жеља, које дели путем друштвених мрежа.

ЛИДИЈА ВУКИЋЕВИЋ ПРОСЛАВЉА 59. РОЂЕНДАН: Глумици стижу честитке са свих страна (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Лидија је одрасла у Краљеву са родитељима и сестром Марином, која јој је и данас највећа подршка, поред синова Андреја и Давида.

Одмалена ју је красила бујна, коврџава коса, дамски став и осећај за сцену, те није било сумње да ће кренути глумачким путем а улога која јој је дала посебну чар и препознатљивост била је она у хит серији "Бољи живот", где је тумачила лик заводљиве Виолете, која је освајала једним погледом.

Рола у серијалу "Жикина династија" је само наставила низ дугогодишњег стваралаштва, а данас је можемо гледати у тв формату "Игра судбине", која обара рекорде гледаности.

Вукићевићева се често спомиње као дама која је с годинама све лепша и млађа, а тајна је како истиче, у генетици, хедонизму и истинским животним вредностима.

Путем друштвених мрежа можемо видети њене трансформације, аи публика ипак воли да је види у природном издању.

Радост и понос јој причињавају успеси наследника, који су постигли врхунске резултате, како у фудбалској каријери, тако и пилотској. 

(Glossy)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)