ЖОНГЛЕРИ, КЛОВНОВИ, УЛИЧНИ СВИРАЧИ: Богат програм 21. новосадског "градић феста" уз разноврсне извођаче

С. Б.

19. 07. 2021. у 16:48

ФЕСТИВАЛ уличних свирача, 21. "Градић фест" и ове године биће одржан у подграђу Петроварадинске тврђаве од 26. до 28. августа.

ЖОНГЛЕРИ, КЛОВНОВИ, УЛИЧНИ СВИРАЧИ: Богат програм 21.  новосадског градић феста уз разноврсне извођаче

Фото Јутјуб принтскрин

Учествоваће уметници различитих профила - музичари, акробате, перформери који ће наступати на бројним пунктовима. Окосницу програма чине млади уметници и музички састави из земље и окружења.

Ове године локална, новосадска сцена имаће представнике различитих жанрова и стилова, од перформанса са ватром састава "Лудифико" до класичних уличних извођача попут бенда "Бед вик" који већ годину дана свирају на улицама града.

Представиће се и бенд "Кло Кло", ансамбл "Опус", Дарко и "Минимоји", "Китникез", Стефан и "Акустични гадови", Вања Илић и "Криејтив мувмент", Инспајер концепт денс студио, "Пи Џеј дуо"... За журку у Градићу биће задужени Филип Грујић и "Бетон и шљокице", као и "Креативни погон" и "Стрит денс шоу".

Београдски извођачи и ове године чине значајни део програма, па ће тако на уличним пунктовима фестивала наступити кантаутор Танкман (Горан Штрбо), "Рокер џез бенд", "Свингси", Никола Албахари Салаћанин (на слици) и "ВанГога двојац".

Из Кикинде стиже "Дрво труо", из Суботице Никола Радоњић, а додатак програму биће и "Банда дрвена", "Надатеатар", "Фауст", Замало видре и о.к.о.т". и Митар Зорић. Из Италије долази жонглер и кловн Ексцентрико Барилете, који је до сада наступио у више од 20 земаља широм света.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)