ПОТРЕСНО ОБРАЋАЊЕ БРИТНИ СПИРС: Старатељство ми је убило снове, нада је све што сада имам

Новости онлајн

18. 07. 2021. у 13:46

ПОП звезда Бритни Спирс (39) огласила се на свом Инстаграм профилу објавом која је поново уздрмала светску јавност.

ПОТРЕСНО ОБРАЋАЊЕ БРИТНИ СПИРС: Старатељство ми је убило снове, нада је све што сада имам

Foto: Printskrin Youtube/ KTLA 5

Наиме, поп звезда која се већ 13 година бори за слободу од свог оца који толико година има сурово старатељство над њом, објаснила је своје снимке које су многи сматрали забрињавајућим, откривши да не зна да ли ће икада више наступити на било којој великој сцени.

- За оне који критикују снимке на којима плешем... Видите, нећу моћи да наступим ни на једној сцени са оцем који управља тиме шта носим, говорим, радим или мислим. То сам радила последњих 13 година... Радије ћу делити снимке из моје дневне собе, уместо са сцене у Вегасу где су неки отишли толико далеко да људи нису могли ни да се рукују са мном - почела је Бритни.

- И, не, нећу стављати тешки мејкап и покушавати, покушавати, покушавати на сцени поново, а не бити у могућности да се договорим око ремикса мојих песама, и преклињући да ставе моју нову музику у мој шоу за моје фанове. Тако да сам одустала. Не волим што се моја сестра појавила на додели награда и извела моје песме у ремиксима. Мој такозвани систем подршке дубоко ме је повредио - наставила је.

- Ово старатељство убило ми је снове, па је све што сада имам нада и нада је једина ствар на овом свету коју је веома тешко убити... Па, ипак, људи и даље покушавају. Није ми се свидело како документарци износе понижавајуће тренутке из прошлости. А, за жене које кажу да је чудно што се још увек надам бајкама - идите и је**** се! Као што сам и рекла, нада је све што имам тренутно... Срећни сте што уопште било шта и објављујем - написала је поп принцеза.

- Ако вам се не свиђа то што видите, отпратите ме. Људи покушавају да убију наду јер је нада једна од најрањивих и накркијих ствари. Идем сада да читам је**ну бајку. Ако не желите да видите моју драгоцену задњицу како плеше у мојој дневној соби или није у складу са вашим стандардима - идите и читајте је**** књигу! - закључила је Бритни.

Подсетимо, Бритни је нешто раније на Инстаграму објавила поруку којом је, убеђени су бројни фанови, алудирала на своју сестру Џејми Лин Спирс чија је подршка изостала у мучној борби коју води:

- Нема ништа горе него кад вам најближи људи, који се никада нису појавили када је било потребно, објављују ствари у вези са вашом ситуацијом каква год она била и говоре о праведној подршци ... нема ништа горе од тога!!!

Како се усуђују људи које највише волите да уопште ишта кажу... Да ли су икад пружили руку да ме подигну у то време?! Како се усуђујеш да објавиш да ти је сада стало... Да ли си ми пружила руку када сам се давила??? Опет...не... Па ако ово читате и знате ко сте, и заправо имате храбрости да било шта кажете о мојој ситуацији само да бисте себи јавно сачували образ...

Ако ћете објавити нешто…. Молим вас, престаните са праведним приступом када сте толико далеко од праведног да није ни смешно. Добар вам дан!!! Ако ово данас читате и можете да се повежете, жао ми је јер знам како је и шаљем вам своју љубав.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МЕТАК МИ ЈЕ ПРОШАО ПОРЕД ГЛАВЕ: Сека Алексић проговорила о језивом инциденту