ОВАКО ЈЕ БЕН ПОНОВО ОСВОЈИО ЏЕНИФЕР: Откривен главни разлог због ког су Афлек и Лопезова заједно

Новости онлајн

11. 07. 2021. у 22:51

ДУГО се нагађало који је прави разлог помирења Џенифер Лопез и Бена Афлека, а сада је извор близак пару открио шта је допронело да се латино дива поново заљуби у глумца.

ОВАКО ЈЕ БЕН ПОНОВО ОСВОЈИО ЏЕНИФЕР: Откривен главни разлог због ког су Афлек и Лопезова заједно

Фото: ЕПА

Цео свет је одушевљен чињеницом да су латино дива Џенифер Лопез и Бен Афлек обновили своју љубав након 17 година од раскида веридбе, а много се нађало који су разлози били за то.

Наводно је славни глумац певачицу "купио" једним поступком, након раскида веридбе са бившим безјбол играчем Алексом Родригезом.

Наиме, како тврди извор близак пару, Џеј Ло и Бен желе да живе заједно, што савршено одговара Латино диви.

- Проводе сваку ноћ заједно када не раде. Џен не сматра да треба да пожурују ствари већ мисли да имају цели живот пред собом да посложе све онако како желе и да се осећају угодно - рекао је извор.

Латино звезди неће бити проблем да помогне Бену, који има троје деце, Виолету (15), Серафина (12) и Семјуел (9), које има с бившом супругом Џенифер Гарнер (49).

Ипак, исто се очекује и од Бена, с обзиром да Џенифер има 13-годишње близанце Макса и Ему с бившим супругом Марком Ентонијем (52).

Ово неће бити проблем јер, како наводи извор, Афлек се са глумичином децом одлично сналази, што је "купило" Лопезову, иако се писао о томе да син Макс не воли Бена.

- Видела је како се одлично односи и сналази у интеракцији с њеном децом нарочито са њеном ћерком Емом и због тога се поново заљубила у њега. То је главни разлог због којег су заједно - тврди извор.

Подсетимо Џенифер се недавно огласила у медијима када је дала интервју после дужег времена, у ком је признала да је срећнија него икад и да се задовољна својим живот. Ову њену изјаву су сви повезали са Беном и њиховом везом.

Нагађа се и да би Оскаровац ускоро могао и да запроси Џеј Ло, а сви се слажу да од кад је поново са њим Лопезова блиста и изгледа никад боље.

(Мондо.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)