АГРЕСИВНИ СУ ЧИМ СЕ ЧУЈУ СА ДУШАНОМ: Тања Савић открила са којим проблемима се суочава и због чега деци брани контакт са оцем

Novosti online

10. 07. 2021. у 09:49

ДРАМА у дому Тање Савић не престаје, иако је након скоро годину дана раздвојености поново са својим синовима Максимом и Ђорђем.

АГРЕСИВНИ СУ ЧИМ СЕ ЧУЈУ СА ДУШАНОМ: Тања Савић открила са којим проблемима се суочава и због чега деци брани контакт са оцем

Фото: Принтскрин

Наиме, њен још увек законити супруг Душан Јованчевић обратио се недавно медијима с оптужбом да Тања брани деци контакт са њим, те је изнео преписке у којима се синови жале на мајку и тврде како су, наводно, несрећни крај ње.

- Уживам са својом децом и то ми је једино битно. Душан ме не занима - почела је Тања, која не крије љутњу према своме супругу.

- Он се оглашава у медијима, а није јавна личност, чак је и мене звао. Не желим да дајем на значају једном таквом човеку. Доказала сам ко сам и шта сам, и то ми је важно, а он ме не занима - рекла је огорчена певачица и истакла да не жели да се јавно препире са, ускоро бившим, мужем.

- Што би народ рекао, ово су циганска посла, а ја не желим да будем део тога. Не желим да се ово више наставља, мука ми је свега. Испадам у јавности као нека најгора трачара, а то не желим. Само желим да будем срећна са својом децом и сада уживам у њима - испричала је Савићева, која не крије да је деци забранила контакт с оцем.

- Не желим да се бакћем са Душаном. Деца с њим нису у контакту јер су тада много бољи и мирнији. Чим се чују с њим, постану агресивни и почну да бацају ствари по кући. За сада сам им ускратила сваки контакт с њим јер је тако најбоље, а то ми је и дечији психолог саветовао - рекла је она и додала:

- Каква бих ја мајка била, када бих дозволила да ми деца пропадају пред очима, а да ја не реагујем на то и да игноришем њихову агресију - правдала се Тања, па објаснила зашто речи њеног мужа немају тежину.

- Нека он настави да прича своје, он је доказао да је поремећен и да је наркоман - рекла је за крај Тања.

Подсетимо, Душан Јованчевић се недавно огласио и тврдио да са децом има пријатељски однос, те да их воли толико да би био спреман чак поново да их отме.

- Наравно да ми недостају Максим и Ђорђе, они су живот мој, због њих и постојим! Код мене не постоји граница шта бих све за породицу учинио. Чак бих и децу отео од мајке - шокирао је изјавом тада Јованчевић.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)