ОГЛАСИО СЕ НУЋИ НАКОН ЖУРКЕ НА АДИ: "Јако ми је жао што се ово десило, ја нисам крив"

Novosti online

25. 06. 2021. у 09:42

ПОСЛЕ журке на Ади Циганлији која се одржала синоћ, 16 малолетнија на ВМА у несвесном стању, а ова вест узбуркала је читаву јавност.

ОГЛАСИО СЕ НУЋИ НАКОН ЖУРКЕ НА АДИ: Јако ми је жао што се ово десило, ја нисам крив

Foto: Printskrin Youtube/Generacija Zed

Репер Игор Панић, познатији као Нући наступао је синоћ на Ади, а сада је открио шта се дешавало на наступу.

 - То сам сазнао тек јутрос кад сам устао. Јако ми је жао што се то десило и жао ми је што људи то повезују са мном као да је то моја кривица. Хтео сам да испоштујем млађи део фанова јер не могу да излазе по клубовима где иначе радим, због њихових година. Имао сам намеру да ме виде, онако пријатељски. Лично се извињавам свима што се то десило, али није било до мене. То је све до организације и до људи који су учествовали у прављењу тог догађаја, рекао је он за медије и додао:

 - Неколико њих је превише попило, па су завршили на трежњењу. Био је крај школе, тепмературе, па корона, могуће да је све то утицало. Нисам упућен. Стварно сам јутрос сазнао. Иако нисам крив, извињавам се.

Апеловао је да млади смање алкохол како не би долазило до оваквих ситуација.

 - Дошао сам из најбоље намере, али јасно је да није до мене. Сви смо то некако проживели у тим годинама, не могу да кажем да је то исправно, али ето... Није морало тако да се заврши. Ја сам качио и снимке током вечери, тада је све било океј. Када сам отишао то се десило. Апелујем да мало мање темпо, сви смо сада жељни излазака.

(АЛО)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)