ПОТРЕСНА ПРИЧА БРИТНИ СПИРС: Кљукали ме лековима, хоћу да будем слободна и срећна! (ФОТО)

Novosti online

25. 06. 2021. у 00:05

ПОП звезда Бритни Спирс (39) је коначно добила прилику да се обрати суду за случај старатељства које њен отац Џејми има над њом већ 13 година.

ПОТРЕСНА ПРИЧА БРИТНИ СПИРС: Кљукали ме лековима, хоћу да будем слободна и срећна! (ФОТО)

Foto: Printskrin Youtube/ KTLA 5

Она је испричала судији многе ствари које су се дешавале током 13 година старатељства и нагласила је да жели своју слободу. Док је трајало саслушање људи су се окупили испред суда и давали подршку певачици.

Foto: Printskrin Youtube/ KTLA 5

Њена изјава је трајала 24 минута и током ње је изнела много потресних детаља.

- До крајњих граница су експлоатисали мој живот, зато мислим да би ово требало да чују сви - рекла је Бритни на почетку.

Она жели да поново буде слободна жена, да управља својим новцем и животом. Не жели да то ради њен отац, за кога је рекла да „100 посто ужива док је контролише.“

- Желим да се мој глас чује, да се чује шта ми раде. Моја породица стално даје интервјуе и праве ме глупом - објаснила је.

- Рекла сам целом свету да сам срећна, али то је лаж. Нисам срећна. Не могу да спавам. Депресивна сам и плачем сваког дана - рекла је.

- Главни разлог зашто сам овде је тај што желим да прекинем старатељство без уцењивања - а осврнула се и на поруку коју је поделила средином априла, након емитовања документарца "Фраминг Бритнеy", у којој је уверавала јавност да је добро. Током саслушања о старатељству, Бритни је открила да је та изјава потпуна лаж.

- Рекла сам целом свету да сам добро, али лагала сам. Нисам срећна, не могу да спавам, депресивна сам и плачем сваки дан - рекла је судији.

Foto: Printskrin Youtube/ KTLA 5

- Све што желим је да поседујем сопствени новац и да се све ово заврши и да ме дечко вози колима и искрено желим да добијем могућност да тужим породицу. Нисам ништа урадила да бих имала овакав третман. Није у реду да ме форсирају да радим нешто што не желим да радим - причала је Бритни.

Бритни је рекла и да је желела да се уда за свог дечка и да добије дете, али то јој није било допуштено. Оптужила је свог оца да ју је спречио у жељи да уклони спиралу како би могла да затрудни.

Терали су је да узима литијум против своје воље.

- Можете да постанете ментално оштећени ако га узимате дуже од пет месеци. Осецћала сам се пијано, нисам могала ни о чему да разговарам са мамом или татом.

- Верујем да је ово старатељство злостављање и много је таквих. Нисам знала да могу да поднесем молбу за прекид старатељства, жао ми је због незнања нису ми дали да имам свог адвоката до сада. Тражићу да се старатељство прекине. Непријатно је и деморалишуће оно што сам прошла, и то је главни разлог што о томе нисам причала отворено. Нисам мислила да ће ми неко поверовати - рекла је поп певачица.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)