ВЕДРАНА РУДАН СЕ УДАЛА? Хрватска књижевница објавила текст под називом "Венчање"

Novosti online

22. 06. 2021. у 22:31

НОВИНАРКА и књижевница Ведрана Рудан обајвила је на свом блогу текст под називом "Венчање" у коме се наводи да се удала за свог 16 година млађег партнера.

ВЕДРАНА РУДАН СЕ УДАЛА? Хрватска књижевница објавила текст под називом Венчање

Фото М. Анђела

- Поп је дошао тачно у подне. У опатијском парку било је мало људи. Хрватска јавност поштовала је нашу приватност. Додуше, фешту су нам покварили ј*бени антифашисти који су носили венце на споменик палим борцима, а лимена музика свирала је Лењинов марш - написала је између осталог Ведрана.

- Нисам вам рекла, био је на момачкој вечери. Дечки су му поклонили стриптизету, вратио се к мени у пет ујутро пијан, једва сам с њега одерала беле, ланене панталоне. Открила сам жуту мрљу тамо где је била. Ф*фа му је плесала у крилу. Ја сам са својим цурама била на девојачкој вечери. Јесам ли добила стрипера на поклон? Нисам. Шта би се догодило да сам ја у пет ујутро дошла дома пијана с мрљом на хаљини? Данас не бих била удана жена. Момци су на те ситнице јако осетљиви.

- Поп нас је питао је ли узимамо једно друго док нас смрт не растави. Рекли смо да "да". Изашли смо из цркве. Антифашисти су нестали. Моје девојке су на нас бацале латице цвећа које су почупале у опатијском парку. Бацила сам букет. Бледоплаве орхидеје прошаране црним пругама. У злату сам га платила. Ухватила га је млада, око тридесет, готово гола Пољакиња, за руку ју је држао осамдесетогодишњи партнер. Није био одушевљен. Кума Хела је плакала.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)