ГЛУМАЦ МОМЧИЛО ОТАШЕВИЋ ОТВОРИО ДУШУ: "Више ме испуњава да будем мали, снуждени водоинсталатер - не занима ме популарност"

Новости онлајн

21. 06. 2021. у 15:25

МОМЧИЛО Оташевић каже да се глумом бави искључиво из љубави према том позиву, те да се на популарност не обазире превише.

ГЛУМАЦ МОМЧИЛО ОТАШЕВИЋ ОТВОРИО ДУШУ: Више ме испуњава да будем мали, снуждени водоинсталатер - не занима ме популарност

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Глумац је истакао да сматра да га слава није променила.

- Мислим да није, а мисле и они који су око мене били и некада и сада. Популарност је последица бављења глумом. Нисам се никада бавио овим послом да бих био популаран. Волим да се унаказим за неку улогу, да се поништим. Више ме испуњава да будем мали, снуждени водоинсталатер који има женицу, четворо деце и не сме да писне него да глумим фрајера и да сам популаран. Разлог је кућно васпитање. Тамо те кад треба спусте на земљу - рекао је Момчило.

Он је истакао да је задовољан својим животом, те да с осмехом прихвата и своје врлине и своје мане.

- Јесам и мислим да би сви требало да буду, а ако нису, да нађу начин да постану јер нико није скроз задовољан. Нисам ни ја. Мршав сам. Нисам ни скроз самоуверен и, иако сам глумац, и ја сам некад стидљив -искрен је био Оташевић, који је додао и да је увек спреман да прими савете старијих колега.

- У шали кажем да сам дресиран још на првој години академије, где сам научио да нема нећу и не могу. Увек сам отворен за сарадњу. Драго ми је и поштујем кад ми старије колеге нешто саветују, најчешће је то корисно, само треба знати чути и учити од њих - рекао је Момчило.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЧЕМУ ЗАПРАВО СЛУЖИ РУЧИЦА У АУТУ: Видео запрепастио мреже: Нисам ово схватила за 42 године живота