"ПОЉУБАЦ СА БЈЕЛОМ СЕ ОТЕО КОНТРОЛИ": Снежана Савић открила тајне са снимања серије "Бољи живот"

Новости онлајн

21. 06. 2021. у 08:59

ГЛУМИЦА Снежана Савић једна је од наших звезда за којима су уздисали, а сцена у којој се љуби са Драганом Бјелогрлићем у култној серији "Бољи живот" остала је многима урезана у сећање.

ПОЉУБАЦ СА БЈЕЛОМ СЕ ОТЕО КОНТРОЛИ: Снежана Савић открила тајне са снимања серије Бољи живот

Фото: В.Данилов

Она је једном приликом открила интересантне детаље баш о овој љубавној сцени. Наиме, Снежану су новинари упитали који њен колега се најбоље љуби, а Савићева се дотакла управо Бјелогрлића.

- Много тражите од мене. Зависи докле идеш и да ли је прави пољубац. Са Бјелом сам се право љубила. Није био договор, отме се контроли и он је такав човек воли да глуми искрено, ваљда… Не знам - рекла је својевремено Снежана Савић.

Драган Бјелогрлић својеверемено је причао и о пољупцу са Лепом Бреном у у филму "Хајде да се волимо" и открио да ту сцену нису хтели ни да симулирају, ни да фолирају.

- Пошто Брена није имала глумачког искуства, ја сам јој рекао да све радим реалистично и да нема фолирања и да тај пољубац морамо да урадимо онако како се то ради. Сећам се да је редитељ Станко Црнобрњо викао: 'Стоп, стоп, Брено лакше мало'. Озбиљно је схватила ту улогу јер је озбиљан професионалац и све је радила 100 одсто, али у филм је ушла она блажа верзија пољупца, која није била права - рекао је Драган Бјелогрлић.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)