РЕШИО ДА СКИНЕ МАСКУ: Ненад Цвијетић објавио спот за нову баладу (ВИДЕО)

Новости онлајн

19. 06. 2021. у 14:04

ДОК цео свет носи маске, постоји једно место где су оне увек биле и увек ће бити забрањене – а то је љубав - почиње причу о својој новој балади Ненад Цвијетић, талентовани поп певач, који је већ деценију уназад синоним за добар ноћни провод и најбоље журке у Београду.

РЕШИО ДА СКИНЕ МАСКУ: Ненад Цвијетић објавио спот за нову баладу (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Због његове јаке енергије, харизме, снажног вокала и одличне атмосфере коју прави, за Цвијетићеве живе наступе у најпопуларнијим београдским клубовима увек се тражи карта више, и публика га се зажелела током периода пандемије. 

Певач је паузу од клупских наступа искористио да се прихвати новог изазова – окупљања тима музичких стручњака и снимања албума, чије се објављивање планира до краја ове године. Ненад је одлучио да пост-корона период симболично започне објављивањем једне од најемотивнијих нумера са тог албума, под називом “Маске”, за коју је снимио и видео спот.

- Реч је, наравно, о метафори која се односи на емотивно разоткривање и исказивање љубави, јер балада Маске говори о несрећној заљубљености мушкарца у жену која не скида маску хладнокрвности – каже Ненад Цвијетић.


Послушајте песму “Маске” и погледајте спот на линку:Песма и спот настали су у Skymusic Entertainment продукцији, музику је компоновао Млађан Динкић, аутор текста је Саша Милошевић Маре, док је аранжман урадио Бојан Васић. Ова ауторска екипа потписује бројне хитове на домаћој музичкој сцени, који броје више стотина милиона прегледа на Јутјубу, па Цвијетић не сумња да ће и балада “Маске” постати велики регионални хит. 

Публика је већ имала прилику да се увери у Цвијетићеве вокалне способности почетком године, када је објавио први хит синг Верна и неверна, који потписују исти аутори, и који је за кратко време достигао више од три милиона прегледа на Јутјубу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)