ОДБАЧЕНЕ ТВРДЊЕ ЈЕДНОГ ОД СПЕЈСИЈЕВИХ ТУЖИТЕЉА: Одбио да открије идентитет

Танјуг

17. 06. 2021. у 22:42

ФЕДЕРАЛНИ судија у САД данас је одбацио све тврдње једног од двојице мушкараца који су тужили глумца Кевина Спејсија за наводно сексуално узнемиравање током осамдесетих година прошлог века, након што је одбио да јавно открије свој идентитет.

ОДБАЧЕНЕ ТВРДЊЕ ЈЕДНОГ ОД СПЕЈСИЈЕВИХ ТУЖИТЕЉА: Одбио да открије идентитет

Фото ЕПА

Одлука судије Луиса Каплана уследила је пошто су адвокати мушкарца познатог у судским документима под иницијалима Ц.Д. навели да би откривање његовог идентитета изазвало "изненадну и нежељену пажњу" што "он једноставно не би могао да поднесе", преноси Ројтерс.

Каплан је у одлуци од 3. маја навео да Спејсијева популарност увећава интерес јавности да сазна идентитет особе Ц.Д. као и да "коректност" налаже да он иступи јавно пре него што се настави са суђењем.

Други подносилац тужбе је глумац Ентони Реп.

Адвокат Репа и особе са иницијалима Ц.Д. одбио је да коментарише данашњу одлуку суда.

Он је, ипак, наговестио да би Ц.Д. могао да уложи жалбу на одлуку уколико би његова тужба била одвојена од Репове.

Кевин Спејси освојио је Оскара за најбољу улогу у филму "Америчка лепота", као и за споредну улогу у остварењу "Уобичајени осумњичени". Познат је и по улози у серији "Кућа карата" у продукцији Нетфликса пре него што је та компанија прекинула све односе са њим након што су се 2017. против Спејсија појавиле оптужбе за сексуално узнемиравање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)