АНАБЕЛА ВИДЕЛА УНУКУ: "Преслатка је и иста је Марко" - А ево шта је рекла о помирењу са зетом

Новости онлајн

15. 06. 2021. у 18:09

АНАБЕЛА Атијас се огласила и открила како се осећа након што се њена ћерка Луна Ђогани породила.

АНАБЕЛА ВИДЕЛА УНУКУ: Преслатка је и иста је Марко - А ево шта је рекла о помирењу са зетом

Фото: Инстаграм

Певачица каже да је све брзо прошло, осим последње недеље, па признаје да је видела бебу која личи на оца Марка Миљковића.

- Све што буду бринули, ја ћу да помогнем. Не знам за друге, ја нисам скакала јер сам ја имала хиљаду сценарија у глави. Луна је добро, звала ме, видим да је јако срећна што је све добро. Ма, предивно. Видела сам унуку, иста је тата, видела сам слику. Преслатка је, буцка, велика, има пре четири килограма, жива је и здрава. Беба је била велика, морао је царски рез - рекла је Анабела и додала:

- Хвала докторима и свима. Марко је испао диван муж и отац, била сам опуштена, ја сам жена која има мало дете, све је било побркано, емоције су биле помешане, а сутра путујем, имам пословне обавезе. Драго ми је што Луна има неког ко брине. Ово је велика ствар, посебно у време короне, била је брига.

На тему помирења са Марком Анабела није желела да говори.

- Нећу да причам на ту тему, најважније су Луна и беба, то је осетљива тема. Сви негде идемо ка томе да њих две буду добро и срећне. Попили смо у част свега овога. Добила сам унуку, људи! - истиче Анабела.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)