ОНА ЈЕ ЗА МЕНЕ ЗАУВЕК БЛОКИРАНА: Весна Дедић причала о свађи са Сањом Маринковић па открила да има нову симпатију

Novosti online

15. 06. 2021. у 11:38

ВОДИТЕЉКА Весна Дедић и Сања Маринковић раније су се дружиле, али је пријатељство пукло и сада више не разговарају. Весна је за домаће медије рекла да је Сању "блокирала".

ОНА ЈЕ ЗА МЕНЕ ЗАУВЕК БЛОКИРАНА: Весна Дедић причала о свађи са Сањом Маринковић па открила да има нову симпатију

Фото: Принтсцреен/Јутјуб/BIG FASHION BEOGRAD

- Што се тиче нашег пријатељства, само једном сам дала изјаву када је тема била афера 'ковид елита'. Тада сам из професионалних разлога открила да се више не дружимо, она је за мене заувек блокирана- рекла је Весна.

- Тачно је да годину дана нисмо у блиским односима. Нисам државни функционер, те нисам желела никад јавно да о томе говорим. Међутим, пошто је после афере које су изазвале неке Сањине објаве на Инстаграму био угрожен мој професионални интегритет, принуђена сам да и јавно кажем да Сања Маринковић одавно није мој пријатељ - рекла је Весна.

С друге стране, Сања је тада на ту тему рекла само следеће:

- Весна и ја смо биле веома блиске колегинице од 1996. године, као што се дешава да се ставови, размишљања, интерсовања и односи у животу сваког од нас са годинама мењају, тако се и динамика наших односа променила.

Водитељка је открила и да има симпатију, али да се тај мушкарац изгледа нећка и да њено стрпљење неће потрајати вечно.

- Имам симпатију, чекам да ми се јави и напише ми нешто лепо, позове ме на вечеру, може и доручак... Мада, док то он уради, ја ћу га заборавити и наћи другу симпатију- казала је Весна не откривајући идентитет мушкарца с којим се "мува".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)