ПОЧИЊЕ СНИМАЊЕ ДИЗНИЈЕВЕ МУЗИЧКЕ КОМЕДИЈЕ: Звезда "Пријатеља" једна од главних глумица

Novosti online

14. 06. 2021. у 12:00

Лиза Кудроу, звезда серије "Пријатељи", једно је од првих јавности познатих имена које ће бити део Дизнијеве музичке комедије "Better Nate Than Ever". Продукцију потписује Марк Плет који је претходно радио на филмовима "Ла ла Ленд", "Повратак Мери Попинс" и "Круела".

ПОЧИЊЕ СНИМАЊЕ ДИЗНИЈЕВЕ МУЗИЧКЕ КОМЕДИЈЕ: Звезда Пријатеља једна од главних глумица

Фото: Принтскрин јутјуб

       Писац Тим Федерле представиће садржај своје књиге у сценарију за породични филм који ће и режирати. Радња филма темељи се на Федерлевом роману о тринаестогодишњем Нету Фостеру из Питсбурга, који са својом најбољом пријатељицом Либи одлази на велику музичку аудицију у Њујорк, пошто ниједан од њих није успео да прође на аудицији за школску представу.

Случајан сусрет с Нетовом давно изгубљеном тетом Хајди коју ће тумачити Лиза Кудроу, потпуно мења ток радње. Тада схватају да ће можда бити потребни једно другом да би остварили своје снове.

Снимање је току на локацијама у Њујорку, а избор глумаца за улоге Нета и Либи кренуо је почетком ове године и у завршној је фази. Лик који ће глумити Лиза Кудроу у филму не пева.

Глумица се недавно појавила на окупљању "Пријатеља", а претходно је глумила у Фоксовој серији "Housebroken" као и у другој сезони Нетфликсове серије "Feel Good", а биће и део глумачке поставе у комедији "Boss Baby 2".     

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)