ЕВРОВИЗИЈА СЕ ИСПЛАТИЛА: Група "Hurricane" распродата до краја лета, судећи по броју наступа - биће теже за 300.000 евра

Новости онлајн

13. 06. 2021. у 22:35

КАКО им је популарност након престижног музичког такмичења скочила, ни цена наступа више није иста и иде до 10.000 евра.

ЕВРОВИЗИЈА СЕ ИСПЛАТИЛА: Група Hurricane распродата до краја лета, судећи по броју наступа - биће теже за 300.000 евра

Фото: Принтскрин

Сања Вучић, Ивана Николић и Ксенија кнежевић из "Хуррицане" ангажоване су до краја лета, а како им је популарност након престижног музичког такмичења скочила, ни цена наступа више није иста и иде до 10.000 евра.

Зарада им се знатно повећала, а већ имају заказано око 40 наступа. За два месеца током летње сезоне зарадиће чак 300.000 евра.

- Девојке су харизмом, непосредношћу и гласом одушевиле све, кренуле су на наступима и кад оне гостују сва места су попуњена. Праве феноменалну атмосферу, одлично певају, о игрању и изгледу да и не говорим. Популарност им је стварно скочила, тражене су него икад раније, власници клубова се буквално грабе за слободан термин, да их доведу. Самим тим, цена њиховог наступа више није иста као пре Евровизије, креће се некад и до 10.000 евра. Зависи од тога где наступају, колико дуго би певале али и колико публике клуб може да прими - открива извор и додаје:

- Већ имају заказано око 40 наступа у наредном, летњем периоду, и за те тезге ће узети чак око 300.000 евра. Девојке су одушевљене подршком коју су им Балкан и дијаспора пружили, радују се сваком наступу и спремне су за све што предстоји. Пуне су ентузијазма, енергије и заиста су рођене за овај посао, није ни чудо што их публика тако воли. Требало би да наступају и у иностранству, све зависи од услова и пандемије која још увек траје, али преговори су у току. Траже их широм Балкана, а оне су раде да се одазову на сваки позив. Ово је њихових пет минута, сад им је каријера на врхунцу. А како делује, и добро ће инкасирати!

Иначе, Сања, Ивана и Ксенија су добиле бројне понуде, а спекулисало се и да су одушевиле једног енглеског продуцента који се потрудио да дође у контакт са њима и објасни им да он жели да им води каријеру. 

- Што се тиче понуда, добили смо заиста разне понуде за сарадњу. Не бисмо ништа још да откривамо док не буде званично. Наш тим одлучује о тим стварима па не бисмо много коментарисале на ту тему. Свакако, драго нам је што постоји интересовање за нас и надамо се многим пројектима - рекле су "Ураганке"

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)