ДОШАО ЗБОГ РАКИЈЕ, ЗНА ДА УЖИВА У ХРАНИ: Били Гулд ("Фејт ноу мор") поново у Србији

М. Ћ.

14. 06. 2021. у 10:16

БАСИСТА "Фејт ноу мора" и осведочени пријатељ Србије, Били Гулд, поново је у нашој земљи, а разлози су и пословни и приватни.

ДОШАО ЗБОГ РАКИЈЕ, ЗНА ДА УЖИВА У ХРАНИ: Били Гулд (Фејт ноу мор) поново у Србији

Фото лична архива

Поред тога што жели да види бројне овдашње пријатеље, и да ужива у храни и пићу, Гулд промовише другу врсту ракије из серијала yebiga коју је представио на америчком тржишту. После прве, која је тако и названа, сад је ред стигла "Бела".

Брзо по доласку у Београд, Гулд се видео са својом великом пријатељицом, новинарком и промотерком Јадранком Јанковић Нешић, те су искористили прилику да уживају у једном ресторану у центру града.

- Били је потпуно "одлепио" за српском храном, само њу једе - каже за "Новости" Јадранка. - Кука како нигде не може да нађе пребранац, сармице од зеља и роштиљ.

"Бела" је шљивовица чистог укуса која је одлежала у иноксу. Познати музичар истиче да у САД ракију воле људи који су са Балкана, али да је и Американци све више откривају, уче о њој и уживају у њеном укусу. Новим бизнисом рок музичар се бави нешто више од две године. Гулд неретко помиње колико му недостају Балкан и Србија, тако да , сигурно, ових дана ужива.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)