ДАРКО СЕ ВИДЕО С МАРИНОМ, У БРЕСТАЧ ДОВЕЛА СИНА: Лазић - Нисмо били у браку, суд нам не треба да се разведемо! (ФОТО)

Novosti online

12. 06. 2021. у 22:25

ДАРКО Лазић и Марина Гагић више нису заједно, али и даље комуницирају.

ДАРКО СЕ ВИДЕО С МАРИНОМ, У БРЕСТАЧ ДОВЕЛА СИНА: Лазић - Нисмо били у браку, суд нам не треба да се разведемо! (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Певач је јуче давао шестомесечни помен оцу Милану, али му је осмех ипак обасјао лице, јер је видео сина Алексеја. Њега је у Лазићеву кућу у Брестачу довела управо мама Марина.

Марина је паркирала свој аутомобил тик испред куће, носила је белу хаљину, а дошла је с другарицом. Певач је изашао да је дочека и да преузме сина.

Дарко је узео сина и ранац са његовим стварима.

- Ово је најбољи деманти свим причама да нисмо остали у контакту. Рекао сам да смо у добрим односима - рекао је Дарко. - Искрено, нисам ни знао колико сам психички јак док ми се није све десило. О Марини немам ништа лоше да кажем, ми смо одрасли, нормални и цивилизовани људи и тако смо се и разишли. Једноставно, није нам ишло, имамо предивног сина, он је наш живот, нема потребе да се нас двоје свађамо. Није баш главни разлог мој начин живота, не желим да коментаришем наш однос, понављам, нисмо могли заједно, па смо остали пријатељи, што је ваљда и нормално. Нисмо били у браку тако да нам суд не треба да се разведемо, мени је битно да виђам свог сина и да одраста у нормалном окружењу. Он воли да дође овде, а и моја мајка воли да проводи време са њим - испричао је Дарко, који има и ћерку Лорену, из брака с Аном Севић.

Фото АТА Images

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)