ТАЈ ГУБИТАК ЈЕ НЕНАДОКНАДИВ: Саша Матић открио чији одлазак му је најтеже пао

Novosti online

11. 06. 2021. у 19:35

ФОЛК певач Саша Матић имао је први наступ након паузе због пандемије, те је поделио своје утиске. Он је признао и шта му је најтеже пало током изолације.

ТАЈ ГУБИТАК ЈЕ НЕНАДОКНАДИВ: Саша Матић открио чији одлазак му је најтеже пао

Фото Дејан Милићевић

- Ја бих људима певао до зоре, што се мене тиче. Лепо је ово било, пуна 4 сата... После толико времена, нема тих речи које могу да опишу како се ја сада осећам. Ово сам чекао, људи моји, више од годину дана - испричао је певач.

Саша је у разговору за "Премијеру" открио и да ли је морао да присети текстова неких песама пред наступ.

- Знате шта, јесам имао пар проба са бендом у задњих 15-ак дана, морали смо мало да се усвирамо, чисто да се подсетимо... Неке текстове сам мало заборавио, па сам морао да се подсетим, камуфлира се то, да се не примети – прича певач кроз смех.

Певач каже да је пандемију поднео мушки и да није хтео да даје акценат на лошу ситуацију, али ипак истиче и чије одлазак од колега му је најтеже пао.

- Мени је једино страшно жао што су отишли неки мени драги људи у овој корони. Једино ми је тај губитак ненадокнадив, јер свега ће бити, и конецерата, и песама, и дружења, и пријатеља, и пара, али те неке људи никада вратимо нећемо - рекао је Саша и додао:

- Најтеже ми је пало кад је Џеј Рамадановски отишао, то је дефинитивно, онако, страшно – рекао је певач.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)