ПРВА ИСПОВЕСТ ДАРКА ЛАЗИЋА НАКОН РАСКИДА: "Марина је хтела да ме држи на краткој узици - то не бих дозволио ниједној жени!"

Новости онлајн

11. 06. 2021. у 11:34

ПЕВАЧ Дарко Лазић (29) нашао се у жижи јавности након приче да је раскинуо веридбу са Марином Гагић. Он је сада, после бројних спекулација, отворио душу и признао да се мајка његовог сина Алексеја пре четири месеца иселила из његове породичне куће у Брестачу и да је стављена тачка на њихову љубав.

ПРВА ИСПОВЕСТ ДАРКА ЛАЗИЋА НАКОН РАСКИДА: Марина је хтела да ме држи на краткој узици - то не бих дозволио ниједној жени!

Фото: Printskrin Instagram

- Марина и ја смо се разишли, али смо остали у добрим односима. Једноставно, угасила се љубав, мало смо се удаљили. Хвала милом богу, имамо дете и оно нам је сада цео свет. То је најважније у животу. Алексеј није ниједног тренутка дужан да трпи наше несугласице или свађе и због тога је боље што смо се растали - прича искрено Дарко, па објашњава шта му се није свидело код његове несуђене веренице.

- Бићу искрен, Марина је хтела у неким тренуцима да ме држи на краткој узици, на повоцу, што се каже, а ја не бих допустио ниједној жени. Кад то кажем, мислим на неке ствари из свакодневице. Ми нисмо ни први ни последњи којима се то десило. Живот иде даље. Знам да се причало о нашој свадби, сви ми маштамо о неким стварима, маштамо о лепом животу, али се некад догоде неке друге ствари на путу. Све је то живот, дешава се да се људи презасите једни других и, ако не могу да пређу преко неких грешака, увек је боље да свако крене својим путем.

Лазић каже да му је веома сметало то што му је Гагићева стално набијала на нос како он живи.

- Не знам што је Марина имала потребу да прича да је главни разлог нашег растанка то штоја водим раскалашан живот, пијем или нешто друго. Свако очигледно тражи разлог којим би се тешио кад ствари не иду по плану, али ја не бих превише да причам на ту тему. То је нешто што се тиче Марине и мене, па бих волео да тако остане. Она ће увек да буде мајка мог детета и зато ћу вечно да је поштујем. Никако нам није ишло и зато смо се растали као људи. Марина је већ четири месеца код својих родитеља у Пећинцима, као и наше дете - каже Лазић, па објашњава у каквом је односу са Гагићима.

- Они долазе код нас најнормалније, и то је то. Мајка моја воли унуче, али ја сам рекао да она нема право да се меша у моје и Маринине одлуке. Мој син дође у Брестач кад год се моји ужеле да га виде. Имамо такав договор. Марина и ја не морамо на суд јер нисмо у браку, око свега се договарамо. Најнормалније идем да видим дете код њених. Њени родитељи ме поштују, то су нормални људи и нема потребе да ме било ко гледа попреко.

Бићу срећан кад се опет заљубим

Дарко је рекао да не искључује опцију да се поново заљуби. Како и сам каже, ако се деси нова љубав, десиће се, то никада не може да се планира.

- Стално ме повезују с неким девојкама, а већина њих ми је само статирала у споту. Сад не размишљам о женама, заљубљивање не може да се планира, ако се деси, бићу срећан. Сада сам се посветио каријери и новим песмама - каже певач.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)