БАБА ВАНГА МИ ЈЕ РЕКЛА КАДА ЋУ УМРЕТИ: Саша Поповић открио шта је њему и Брени прорекла чувена видовњакиња (ФОТО/ВИДЕО)

Новости онлине/М. С.

10. 06. 2021. у 20:58

ПЕВАЧИЦА Сузана Јовановић, супруга Саше Поповића, после 11 година је снимила албум чиме се на велика врата враћа у свет музике.

БАБА ВАНГА МИ ЈЕ РЕКЛА КАДА ЋУ УМРЕТИ: Саша Поповић открио шта је њему и Брени прорекла чувена видовњакиња (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Милена Анђела/Теодора Ћирић

Саша Поповић је на наваљивање новинара решио да проговори и о једној теми која дуго интригира јавност - шта је њему и Брени рекла чувена пророчица баба Ванга када су је посетили у Бугарској.

Он истиче да су пре посете пророчици добили две коцке шећера, које су морали да завију у салвету, а потом ставе испод јастука. Након што су преноћили, кренули су у посету Ванги, и морали су да јој предају замотуљке. Строго им је скренута пажња да јој не дају паре, пошто јој је држава обезбедила све.

- Ванга лепо прича српски, разумно, тако да смо се одлично споразумели. Она је седела испод једног дрвета на клупици, и када смо Брена и ја дошли, прво ми је рекла: "скини наочаре". Ја сам се зафркавао, рекох: "не носим наочаре", на шта ми је она рекла да не будем безобразан, зато што ће ме избацити напоље - открио је Поповић, који је рекао и да је море шатора било испред места где је баба Ванга тада живела, пошто су људи месецима чекали на прилику да је посете.

- И она крене брзо да прича: "Имаш 37 година, отац ти је погинуо у саобраћајној несрећи, мајка ти је остала сама, престала је да пали свећу за славу, упозори је." Па ми је рекла да ми је тај црвени ауто сјајан, ја га купио у Бечу, и каже ми да чувам папире које сам направио у Вијени. Она каже та група где ти сада радиш за годину дана неће постојати, ви ћете се распасти. А ми смо тада, у августу 1991. имали чак 120.000 гледалаца на концерту. И онда ми каже да ћу ја певати, и праснула у смех. А ја једини из групе нисам певао. Онда ми је рекла да ћу у 48 години бити врх српске естраде, ја и Брена се зачуђено погледали.А ја је онда питам: "Кажите ви мени када ћу се ја оженити?" Она мени каже да се наредних 6 година нећу оженити. А моја девојка је тада била трудна, у 4 месецу, на шта ми Ванга каже да од ње нема ништа, да се дете неће родити, и да ћемо 5. јануара раскинути. И све је тако било. И на крају ми каже да ћу умрети у 86 години природном смрћу - открио је Саша Поповић.

На крају је са осмехом приметио да га је брена отерала када је на њу дошао ред да јој Ванга прорекне судбину.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)