"ИМАМ СРПСКЕ КОРЕНЕ": Италијански милионер Ђанлука Ваки о свом пореклу - Долазио сам са оцем овде!

Novosti online

09. 06. 2021. у 09:48

ИТАЛИЈАНСКИ плејбој и милионер, Ђанлука Ваки посетио је Београд како би се вакцинисао, а том приликом је открио да има српске корене.

ИМАМ СРПСКЕ КОРЕНЕ: Италијански милионер Ђанлука Ваки о свом пореклу - Долазио сам са оцем овде!

Фото М. Анђела

- Београд нам је јако близу, ја сам овде познат и волим Србију. Из фамилије су ми говорили да је очево порекло из Србије, и Шерон је као амерички држављанин имала право да тражи вакцину. Овде смо нашли, Србија нас је сјајно угостила, овде се осећам као код куће. Док је овде била Југославија, 1992. године, долазио сам са оцем бродом овде.

- Живети живот најбоље, не угрожавати друге, то је мој стил живота. Не постоји правило за прављање новца, има нека енергија. Има ствар коју мрзим, нема ништа горе од слања лажне поруке људима. Ја се не плашим да приказујем квалитет свог живота, немам шта да кријем - рекао је Ваки у "Амиџи шоу".

Вест о његовој вакцинацији у Београду одјекнула је као бомба и у италијанским медијима, где се суочио са појединим критикама. Иако најчешће избегава да одговара на провокације, овај пут није остао уздржан.

- Критикован сам од стране неких површних новинара, да кажемо. И један од њих, у Италији, јер сам дошао овде да се вакцинишем... И, углавно, не одговарам на провокације, осим када су јако интелигентне или јако глупе. У овом случају је била толико глупа, да сам морао да реагујем. Била је толико глупа да сам завршио свој одговор са:"Хвала Боже што имамо вакцину. Нажалост, мораћемо дуго да чекамо на вакцину против глупости и незнања" - објаснио је Ђанлука, који је исказао и дивљење према нашем прослављеном Синиши Михајловићу.

- Он ми је драги пријатељ. Поштујем га много због свега што је урадио. Чак и скоро, борећи се против оног што му се десило и што је победио, можда најтежу битку свог живота.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)