"ДУШАН ЈЕ ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВ": Тања Савић о мужу након што је показао папире за развод - "Ја сам прва поднела захтев"

Новости онлајн

07. 06. 2021. у 14:27

СУПРУГ певачице Тање Савић, Душан Јованчевић, тврди да је предао папире за развод брака.

ДУШАН ЈЕ ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВ: Тања Савић о мужу након што је показао папире за развод - Ја сам прва поднела захтев

Фото: Принтскрин

Овим огласила се и Тања, која наводи да Душан није тај који је први предао папире за развод суду већ она, те да је он патолошки лажов.

- Душан дефинитивно живи од жуте штампе. Он воли сензације заиста. Требао је да буде нека јавна личност, а не муж Тање Савић - рекла је певачица и додала:

- Он је тежак, патолошки лажов. Заправо сам ја прва поднела захтев за развод брака, а не он - навела је Тања, а онда се осврнула на њихов брак.

- Ћутим и радим у тишини, ништа не коментаришем нити некога узимам у уста. Све што сам имала рекла сам одавно, ово све је врзино коло. Ако се упетљамо са њим у исто, нема ту краја. Живела сам са њим 12 година, то је пакао од живота. Час је топло, час је хладно, за кашичицу љубави сам се борила свакодневно, мислила сам да ће се променити, али вук длаку мења али ћуд никада. Не знам зашто му се даје публицитет, он није јавна личност, већ мој бивши муж.

Подсетимо, Душан је, прошле године, како је тврдила певачица Тања Савић, њихове синове одвео у Аустралију без њеног одобрења и она их од тада није видела.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)