ИСПОВЕСТ ГОЦЕ ТРЖАН О РАЗВОДУ: "Када сам изашла из очајног брака, упознала сам Радомира"

Новости онлине

06. 06. 2021. у 23:45

ПЕВАЧИЦА Гоца Тржан осврнула се на тешку годину иза себе, с обзиром да све ово време није наступала због ситуације са корона вирусом.

ИСПОВЕСТ ГОЦЕ ТРЖАН О РАЗВОДУ: Када сам изашла из очајног брака, упознала сам Радомира

Фото: Принтсцреен

- Научила сам да се сналазим и да будем стрпљива. Научила сам да Луј Витон торбу не можеш да поједеш, зато их и не купујем. Научила сам да сваки таленат свој можеш да уновчиш - рекла је Гоца и додала: 

- Нисам научила да презирем људе, и даље волим да се дружим, отворена сам према људима. Неки људи стварно успеју да те разочарају. Свака школа коју можеш да платиш парама, је јефтино. Ја јесам плаћала, јер сам умела да бирам сараднике који ми не желе добро, била сам изабрала партнера који ми не жели добро.

Она се потом осврнула и на своје грешке у животу, и том приликом споменула бившег супруга Ивана Маринковића са којим има ћерку Лену. 

- Неке погрешне одлуке су биле ту да би се мени неке ствари десиле. Ако мислиш на мој први брак, мени апсолутно није жао што се то десило. Ја данас из тог брака имам своје дете. Ја бих сваку ту грешку поновила опет да бих сада имала њу. Можда да тада то нисам учинила, сада не бих имала ниједно дете. Када сам изашла из једног очајног брака, из изузетно тешке везе, упознала сам Радомира. А замисли да сам остала заробљена у тој прошлости, и да сам размишљала да ли је и он такав - била је искрена Гоца у "Премијера-Викенд Специјал".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)