ИТАЛИЈАНСКИ МИЛИОНЕР ЂАНЛУКА ВАКИ СЕ ВРАЋА У БЕОГРАД? Одушевљен српском престоницом, а разлог доласка ће вас одушевити

Novosti online

06. 06. 2021. у 12:52

ИТАЛИЈАНСКИ милионер Ђанлука Ваки недавно је примио другу дозу вакцине у Београду, где је стигао приватним авионом са женом, манекенком Шерон Фонсеком, а наводно ће крајем јула доћи поново у Београд како би одржао конецрт.

ИТАЛИЈАНСКИ МИЛИОНЕР ЂАНЛУКА ВАКИ СЕ ВРАЋА У БЕОГРАД? Одушевљен српском престоницом, а разлог доласка ће вас одушевити

Foto: Milena Anđela

Сада је Ђанлука Ваки послао поруку захвалнице у којој најављује свој концерт у Београду и тако прослави повратак нормалном животу:

- Поздрав Горане, Андреа, желим да се захвалим још једном на добродошлици и третману, не могу да дочекам да заједно прославимо повратак нормалном животу са великим концертом у Београду, Волим Вас, рекао је Ваки у обраћању.

- То ће бити први велики догађај након свега што нас је задесило и сви који су укључни у организацију су много узбуђени. Андреја Кесић договорио је са Ђанлуком да у Београду, конкретно Доњем граду, наступи крајем јуна или у првим данима јула, што зависи искључиво од неких техничких ствари - прича извор.

- Догађај ће се организовати под називом "Целебрате лове", јер и повод овог догађаја јесте да се слави љубав и повратак у живот. Три-четири домаће звезде такође ће наступити те ноћи, а Андреја Кесић све организује уз подршку господина Горана Весића, односно града Београда. Биће спектакуларно, то је велики поклон свима након тешког периода који је иза нас - додаје саговорник.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)