АНЂЕЛИНА БЕСНА НА БРЕДА ПИТА: Улаже жалбу због ове одлуке суда!

Новости онлајн

05. 06. 2021. у 16:23

ГЛУМАЧКА звезда Анђелина Џоли бесна због одлуке суда да дели старатељство над децом са бившим супругом, холивудским заводником Бредом Питом, па улаже жалбу на судску одлуку.

АНЂЕЛИНА БЕСНА НА БРЕДА ПИТА: Улаже жалбу због ове одлуке суда!

Фото: Танјуг/АП

Бред и Анђелина годинама имају турбулентан однос, а на суду су се претходних пет година састајали због старатељства, које је, према последњој одлуци суда, заједничко.

Последње рочиште је разбеснело глумицу, а према речима извора, она свом бившем мужу неће опростити то што ју је поразио у бици за старатељство над њиховом децом.

- Она му никада неће опростити… Сматра да је све ово далеко од готовог и верује да ће правда на крају да победи - открио је извор додавши како је глумица спремна на све како би уложила жалбу и овај пут добила парницу.

Подсетимо, после месеци сведочења сведока и стручњака за услуге детета који су разговарали са њиховом децом, судија Џон Одеркирк наводно је јасно изнео своја размишљања о пресуди, а готово пет година Бред се на суду борио да добије једнака права на шесторо деце која дели са бившом супругом.

- Тако му је лакнуло. Његова једина намера је да проводи више времена са децом - рекао је након пресуде извор за "Пејџ Сикс".

Џоли и Пит су родитељи шесторо деце, од којих је пет малолетно: Медокс (19), Пакс (17), Захара (16), Шајло (14) и близанци Вивијен и Нокс (12).

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)