СТИГЛА ЈЕ ЦЕЦА: Певачица заблистала на рођендану унука Жељка (ФОТО)

Novosti online

03. 06. 2021. у 19:18

ВЕЧЕРАС је гламурозна прослава поводом првог рођендана Жељка Ражнатовића.

СТИГЛА ЈЕ ЦЕЦА: Певачица заблистала на рођендану унука Жељка (ФОТО)

Фото: И. Маринковић

На прославу у београдски ресторан су први стигли Цеца и њен дечко Богдан Срејовић са њеном сестром Лидијом и децом и његовом ћерком.

 

Како су писали медији, Ражнатовићева није штедела када је прослава у питању, али с обзиром на то да је елитни ресторан у питању, може се рећи да је добро прошла.

За закуп локала и кетеринг је дала око десет хиљада евра, док је за декорацију, аниматоре за децу и друге ситнице издвојила око три хиљаде евра. Како је у питању рођендан за најмлађе, алкохола неће бити у већој мери, па је за пенушава вина којима ће наздрављати дала око хиљаду евра.

Торта ће бити гламурозна и велика, на неколико спратова, а саговорник каже да ће доминирати плава боја и имаће неколико укуса. Припремљен је и слатки сто који најмлађи обажавају, а за посластичарске производе су платили такође око хиљаду евра.

Иначе, мезимац Ражнатовића ће на свој дан носити одело које је специјално за њега креирано, док ће за Цецу бити направљена посебна хаљина за ову прилику.

Још се не зна шта је певачица купила за свог унука за поклон, док је Анастасија рекла да му спрема поклон који ће му заувек остати као успомена. У питању је посебан комад злата на коме ће бити угравирана посвета. Она је јако везана за братанца и овај дан је за њу јако важан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)