ЦЕЦА НЕ ШТЕДИ: Ражнатовићи за Жељков први рођендан дали 15.000 евра!

Novosti online

02. 06. 2021. у 21:56

НАСЛЕДНИК Вељка Ражнатовића Жељко сутра слави први рођендан, што је у свакој породици велика ствар.

ЦЕЦА НЕ ШТЕДИ: Ражнатовићи за Жељков први рођендан дали 15.000 евра!

Фото: Принтскрин

Управо зато су се Ражнатовићи, посебно Цеца, потрудили да за дечака организују прославу која ће бити незаборавна.

Фолк дива не воли да прича о свом приватном животу, па кад је питају за Жељка, увек скромно одговори - да је као и свако друго дете његовог узраста.

- Једе, спава, игра се, плаче, смеје се. Беба као и свака друга. Ми иза камера живимо нормалан живот, имамо проблеме као и сви други људи. Нисмо ништа другачији од оних који нису јавне личности - рекла је недавно певачица.

Фото: Принтскрин

 

Управо зато не жели да се прослава експонира, већ да у кругу пријатеља и породице то обележе. Како извор близак Цеци тврди, она је у договору са Вељком и Богданом изабрала ресторан за прославу, а саветовала се и око декорације. Она ће бити дечије тематике - са пуно балона и осталих ситница са мотивима цртаних ликова, а доминираће плава и бела боја. Ипак, морали су да сузе број званица због тренутне епидемиолошке ситуације, али ће они најблискији присуствовати.

То су Лидија и Предраг Оцокољић са децом, Богданине сестре, Мирко Шијан, као и родитељи Богдан и Данијела. Они ће на прославу доћи право из Титела, са још неколико чланова фамилије. Забави ће присуствовати и неколико породичних пријатеља Ражнатовића, колеге и сарадници, јавне личности са којима се друже. Неизоставни су и поносна тетка Анастасија, Цецин дечко Богдан Срејовић и Богданини Вељкови пријатељи који такође имају децу.

Ражнатовићева није штедела када је прослава у питању, наводи извор, али с обзиром на то да је елитни ресторан у питању, може се рећи да је добро прошла. За закуп локала и кетеринг је дала око десет хиљада евра, док је за декорацију, аниматоре за децу и друге ситнице издвојила око три хиљаде евра. Како је у питању рођендан за најмлађе, алкохола неће бити у већој мери, па је за пенушава вина којима ће наздрављати дала око хиљаду евра. Торта ће бити гламурозна и велика, на неколико спратова, а саговорник каже да ће доминирати плава боја и имаће неколико укуса. Припремљен је и слатки сто који најмлађи обажавају, а за посластичарске производе су платили такође око хиљаду евра.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

 

Иначе, мезимац Ражнатовића ће на свој дан носити одело које је специјално за њега креирано, док ће за Цецу бити направљена посебна хаљина за ову прилику.

Још се не зна шта је певачица купила за свог унука за поклон, док је Анастасија рекла да му спрема поклон који ће му заувек остати као успомена. У питању је посебан комад злата на коме ће бити угравирана посвета. Она је јако везана за братанца и овај дан је за њу јако важан.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)