АЛЕКСА ДОБИО НОВА КОЛИЦА: Глумац Стеван Пиале изненадио оболелог дечака из Батајнице и уручио му поклон

В.Н.

01. 06. 2021. у 22:20

АЛЕКСА Милијашевић (12), дечак из Батајнице који болује од мишићне дистрофије, захваљујући успешној акцији "Адидаса", организације "Чеп за хендикеп" и мноштва грађана, добио је нова, функционалнија колица.

АЛЕКСА ДОБИО НОВА КОЛИЦА: Глумац Стеван Пиале изненадио оболелог дечака из Батајнице и уручио му поклон

Фото Урош Арсић

На његову огромну радост, уручио му их је, уз бројне поклоне, Стеван Пиале, један од Алексиних омиљених глумаца. Малишан који готово сасвим зависи од помоћи родитеља, а неретко и млађег брата и сестре, морао је да почне да користи колица пре годину дана, а нова су савршена за кућну употребу.

- Сада могу сам себи да направим доручак, да отворим фрижидер, сипам сок и да се крећем по кући без помоћи других - радосно ће Алекса.

- Некоме је то ситница, али мени заиста значи. Много сам срећан и хвала свима што мисле на мене.

Стевана, како каже, сваки дан гледа на телевизији.

- Много га волим. Нисам се надао да ће да дође, баш ме је изненадио. Уживо је исти као на екрану. Веома је забаван и драг.

Глумац је својим доласком привукао пажњу многих комшија, али, оно што је најважније, улепшао је дан дечаку и његовој породици.

- Осмех који сам угледао на Алексином лицу нема цену - подвлачи звезда серије "Игра судбине".

- Једна тако једноставна ствар као што је сакупљање чепова помогла је овом дивном дечаку да се лакше сналази и осамостаљује, да настави да се бори кроз живот, да зна да у томе није сам, али ће му помоћи и да ради многе ствари попут његових вршњака и другара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)