МАМА МЕ ОСТАВИЛА У СИРОТИШТУ - КУМОВИ СУ МЕ ИЗВУКЛИ: Весна Ђогани о потресним детаљима свог одрастања

Новости онлајн

31. 05. 2021. у 22:36

ПЕВАЧИЦА Весна Ђогани отворила је душу неколико пута о свом тешком детињству и одрастању, а сада је у једној емисији открила нове детаље.

МАМА МЕ ОСТАВИЛА У СИРОТИШТУ - КУМОВИ СУ МЕ ИЗВУКЛИ: Весна Ђогани о потресним детаљима свог одрастања

Фото: Инстаграм

- Моја прва сећања су тужна, али су ми помогла да се изградим у животу. Драго ми је да постоје људи који данас враћају веру у живот  - почиње Весна и открива да је према њој живот био груб.

- Ја морам да кажем да сам ја на један кратак период била у Звечанској, а кумови су ме извукли одатле, кристили и имали јак утицај на моје одрастање. Моја мама је само кратак период морала да буде без мене, али након тога је све време била уз мене. Она је прва, а затим мој супруг Ђоле који ме најбоље познају. И мој муж је имао изузетан утицај на моје формирање - каже Весна.

Срећом, период који је провела без мајке, у немаштини, на Весну није оставио видљиве последице и трауме.

- Како сам ја расла и сазревала и кроз разговоре са стручним лицима боље сам разумевала себе. Оно што је сиромаштво проузроковало код мене је да радим више. Да се увек више трудим, да зарадим. Ја и са мало могу да направим много, и да је ред, рад и дисциплина кључ успеха. То је важно да се каже људима. Иза мене је 20 година рада, а последице сиромаштва су те да ја данас будем веома скромна, жена која се никада не предаје и која не одустаје - каже Весна.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)