НАЈБОЉИ ТАТА НА СВЕТУ: Уна Чолић емотивно честитала рођендан свом оцу Здравку

В. М. П.

31. 05. 2021. у 22:16

НАЈБОЉИ и најпопуларнији певач забавне музике Здравко Чолић прославио је у недељу јубиларни, 70. рођендан, у кругу породице.

НАЈБОЉИ ТАТА НА СВЕТУ: Уна Чолић емотивно честитала рођендан свом оцу Здравку

Фото Instagram/unacolic

Због ситуације са короном изостало је традиционално дружење са пријатељима у неком од престоничких ресторана, али је зато диван дан провео са најмилијима - супругом Александром са којом је већ две деценије у браку, и ћеркама Уном Звезданом (19) и Ларом (14). Здравкова старија ћерка је, тим поводом, на инста-сторију поделила неколико приватних фотографија са оцем, које певачеви обожаваоци до сада нису имали прилике да виде.

- Најбољем тати на свету, нека ти је срећан рођендан, волим те највише на свету - написала је Уна.

Подсетимо, Чола и Александра упознали су се у Макарској 1989. а венчали су се 1. маја 2001. када је она била у шестом месецу трудноће. Да је постао отац, сазнао је 2. октобра исте године, после концерта на тргу у Нишу. Узбуђени певач једва је чекао да се врати у Београд.

- Пожелео сам да имам крила, менаџер ме је одвезао из Ниша право у породилиште и сећам се да ме је био страх да узмем у руке то мајушно и крхко биће. Била је мала, слатка, са црном косицом - упамтио је Чола први сусрет са Уном, после које је 10. августа 2006. добио и другу ћерку Лару.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)