КАД СУ ЧУЛИ ДА СЕКА ИГРА И ОСТАЛИ СУ ПРИХВАТИЛИ: Продуцент серије "Три мушкарца и тетка" Данијел Ђурић о пројекту који је одушевио гледаоце

Новости онлине

30. 05. 2021. у 13:02

СЕРИЈА Три мушкарца и тетка која се емитује на ТВ Првој бележи све већу гледаност, што није ни чудно с обзиром на то да су продуценти окупили сјајну глумачку екипу: Секу Саблић, Цецу Бојковић, Петра Божовића, Милана Васића, Марка Јанкетића и друге.

КАД СУ ЧУЛИ ДА СЕКА ИГРА И ОСТАЛИ СУ ПРИХВАТИЛИ: Продуцент серије Три мушкарца и тетка Данијел Ђурић о пројекту који је одушевио гледаоце

Фото: Новости

Један од продуцената серије, Данијел Ђурић каже да је Сека била та због које су остали глумци тако лако пристали да учествују у овом пројекту.

Зашто си музику заменио стварањем серија?

- Музику нисам потпуно заменио стварањем серија, већ се ситуација наместила да смо имали одличан пројекат за време короне када на жалост нико од певача није радио. Када смо ушли у снимање серије одлучио сам да се више посветим серији и продуцентском раду и стварању нових тв пројеката. Када уђете у озбиљну причу морате нешто оставити по страни јер овај посао захтева свакодневну контролу, креативност и велику одговорност  уколико желите да све буде како треба. Музика је оно што ја највише волим и оно што је у мени. Биће сигурно ускоро нешто ново и на том пољу само ми сада то више није приоритет. Имам доста песама нових које чекају прави тренутак.

Фото: Новости

Да ли је лакше сарађивати са глумцима или са певачима?

- Све зависи од човека до човека и његовог кућног васпитања. Сматрам да величину и звезду чини пре свега сигурност, професионализам и кућно васпитање. Уколико то не поседујете, џаба вам све. На жалост има глумаца који не воде рачуна о свом понашању, мисле да су велике звезде, а нису. Слична прича је и са многим новокомпонованим певачима, са старијим звездама из ове бранше никада нисам имао проблема ни расправа, углавном су то неки млађи који су веома искомплексирани и који брзо заврше своје каријере .

Успео си у својој првој серији да окупиш неколико врхунских глумаца: Цецу Бојковић, Секу Саблић, Петра Божовића. Како ти је то пошло за руком?

Јако ми је драго да смо успели да спојимо такве легендарне глумце у нашој серији. Пресудила је прва Сека Саблић и занимљив сценарио. Верујем да су глумци препознали нашу снагу, упорности и труд. Овакву глумачку екипу ретко ко је успео да окупи за једну серију. И млађа екипа нам је одлична јер су сви различити на свој начин: Марко Јанкетић, Милан Васић, Маријана Мицић, Христина Поповић...

Фото: Новости

Какви су ови глумци приватно?

Искрен да будем приватно су бољи и опуштенији него на сету, као и сви ми имају врлине и мане, али када дуго радите са неким једноставно се навикнете на све то и прихатите их такве какви јесу као и они нас. У сустини су сви они ок, барем ови са којима ми радимо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)